Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv


Du finner ikke en mer praktisk barnevogn enn Bugaboo Donkey for deg som allerede har eller har planer om to barn! Den flotte vognen fra Bugaboo har et understell/base som kan justeres i bredden, og med få grep gjøres om fra en singelvogn til en søsken- eller tvillingvogn. Donkey selges i tre forskjellige utgaver; MONO, DUO og TWIN.

Donkey MONO er laget til ett barn og er et godt valg for deg som tenker at du ønsker flere barn med tiden. Det er en vogn som tåler mye vekt, og kommer med en sidekurv som kan fylles opp med alt man har behov for å ha med seg på trilletur.

Donkey DUO er for deg som har to barn i forskjellig alder. Dette er en fin søskenvogn hvor det er plass til en bitteliten og en som er litt større, og når de begge to er store nok for sittedel så kan de sitte med ansiktet mot hverandre og være hverandres underholdning. Skyv enkelt vognen sammen til en MONO-vogn de dagene du kun skal ha med deg ett barn.

Donkey TWIN er Bugaboos tvillingvogn. To liggedeler og to sittedeler, med god plass til begge de små. TWIN er en fantastisk og brukervennlig vogn som er enkel å håndtere og å ha med seg rundt, til tross for sin størrelse.Du kan velge mellom flere ulike farger og kanskje er det anledninger hvor det rett og slett er viktig å matche antrekk og kjøretøy.

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås