Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • 0
    Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

BUGABOO FOX 2

Fantastiske Bugaboo Fox 2 er en smidig, stilren og gjennomtenkt barnevogn med svært gode kjøreegenskaper. I produksjonen av denne vognen har Bugaboo tatt de beste egenskapene fra sine andre vogner og laget en barnevogn i topp kvalitet, med mange praktiske funksjoner som gjør hverdagen enkel for deg som skal ut på trilletur og ha den med deg rundt. Med sin oppgraderte, avanserte fjæring i både for- og bakhjul, fungerer Fox 2 like godt i skogen som på fortauet. Den er meget enkel å manøvrere og har svinghjul som gjør alle brå svinger og hjørner til en drøm.

Bugaboo har stort fokus på kjørekomfort for både barn og foreldre, og kommer her med en ny utgave av en gammel bestselger, nå med enda flere fordeler!BESTILL HER:

OBS! Tilbudet gjelder kun lagerførte, komplette Bugaboo Fox 2.Integrert ventilasjon i kalesje
Vognen kommer med forlengbar kalesje med solbeskyttelsesfaktor UPF50, som gir maksimal beskyttelse mot sol, vind og regn. Nytt ved Fox 2 er også at kalesjen har fått integrert ventilasjon og kikkehull. En liten del av kalesjen er erstattet med netting i mesh som sørger for god luftgjennomstrømning året rundt, og som den lille også kan kikke ut av. Denne nettingen er dekket for av en stofflik som kan brettes opp, som også gjør at du kan tette den igjen på de kaldeste vinterdager. Fordelen ved at stoffet kun skal brettes ned og ikke kommer med glidelås, er at det er lydløst og ikke vekker babyen.

Forbedret støtdemping i for- og bakhjul
Nå med bedre suspensjon i alle fire hjul, som sørger for en enda mer behagelig tur for både deg og den lille.
Støtdempingen gjør et hvert underlag til en drøm!

Forbedrede knapper på bærehåndtak og for sammenslåing av vogn
Bærehåndtaket på vognen er nå lettere å åpne, enten bare på den ene siden eller på begge sider. Klikk enkelt av og på håndtaket med kun èn hånd. Håndtaket forblir svingbart. Knappene for å legge sammen vognen er nå enda enklere å håndtere, samt at det er hakket lettere å vippe sittedelen mellom de ulike posisjonene. 

Lommer til småting på liggedel
Geniale små lommer på utsiden av liggedelen er helt perfekt til kortholder, nøkler, smokk og andre ting som man ønsker lett tilgjengelig!

Renere design
Alle skruer og andre deler, med unntak av de klassiske hvite knappene, kommer nå sortlakkert og blender enda mer inn i designet.
Det blir også nye, freshe farger tilgjengelig!


meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås