2-4 dagers levering
i hele Norge
Frakt 59,-
(tillegg for store møbler)
Gratis innpakning
(send direkte til gavemottaker)
Hent i butikk
Kjøp på nett, bytt i butikk
Ledige stillinger

Ledige stillinger

Sprell.no - Medarbeider til ordrehåndtering i nettbutikk
Vi går inn i høysesong og i denne forbindelse ønsker vi å styrke vårt nettbutikkteam frem til jul, med muligheter for forlengelse/ fast ansettelse. Hovedsakelig vil dine oppgaver være ordrehåndtering i nettbutikken, hvilket innebefatter behandling av bestillinger i ordresystemet vårt, plukke varer fra lager, pakke inn, emballere og sende. Du vil få grundig opplæring og ha en ansvarlig rolle i et velfungerende team.

Vi ser etter deg som er:
Ansvarsfull og pliktoppfyllende. Du jobber selvstendig, har skikkelig ståpå-vilje og får oppgaver unna raskt, nøyaktig og effektivt. Som person er du serviceinnstilt, glad og sosial. Du jobber godt i team men er ikke redd for å ta ansvar alene. Du har god brukerkompetanse på PC/nett og prater flytende skandinavisk (forrinnsvis norsk). Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø i lyse fine lokaler på Østerås i Bærum.

Send oss en søknad og cv til linnea@sprell.no.
Merk søknaden Julehjelp, Sprell.no
Om Sprell:
Sprell ble etablert i 1996. Den gang var det nesten umulig å få tak i en god treleke i norske leketøysbutikker. Heldigvis har det skjedd en del siden den gang, og hos Sprell finner du i dag et mangfold av bra produkter til barn. Sprell selger leker i naturmaterialer, babyutstyr og spennende barneromsinteriør. I dag er Sprell blitt en kjede med ni butikker i Oslo, Bærum, Bergen og Stavanger. De har også en stor og fin nettbutikk! På Sprell.no skal du oppleve god service, rask levering og kunne gjøre en trygg handel.

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter
Instagram Instagram
Følg oss på Instagram for nyheter, tips, inspirasjon og konkurranser.


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås