Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv
Ledige stillinger

Ledige stillinger

HAR DU LYST TIL Å JOBBE HOS OSS?

Se aktuelle ledige stillinger her:


Vi søker markedsdirektør

vi søker en hands on og engasjert markedsdirektør som vil spille en sentral rolle i selskapet. Som markedsdirektør vil du ha ansvaret for utviklingen og implementeringen av Sprell sine markedsføringsstrategier og kampanjer, med mål om å forvalte og styrke merkevarenavnet samt øke markedsandelen.
LES MER OM STILLINGEN OG SØK HER


Vi søker stadig etter driftige, engasjerte og positive medarbeidere til butikkene våre. Ta en titt i stillingsportalen vår for å se om vi har noe som kan passe til deg.

GÅ TIL STILLINGSPORTALENOm Sprell: Sprell ble etablert i 1996. Den gang var det nesten umulig å få tak i en god treleke i norske leketøysbutikker. Heldigvis har det skjedd en del siden den gang, og hos Sprell finner du i dag et mangfold av bra produkter til barn. Sprell selger leker i naturmaterialer, babyutstyr og spennende barneromsinteriør. I dag er Sprell blitt en kjede med ni butikker i Oslo, Bærum, Bergen, Trondheim og Stavanger. De har også en stor og fin nettbutikk! På Sprell.no skal du oppleve god service, rask levering og kunne gjøre en trygg handel.

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås