Åpningstider
i Sprell-butikkene
Gavekort
finner du her
Kundeservice
23 22 22 22
Gratis innpakning
(send direkte til gavemottaker)
Hent i butikk
Kjøp på nett, bytt i butikk
Barnehage
Handle via Riktigeleker.no
MIN SIDE
Sprellvenn login
Ledige stillinger

Ledige stillinger

Er du vår nye Markedssjef?

Vi vokser og trenger å styrke teamet vårt med en driftig Markedssjef.

Stillingen har totalansvar for markedsføring og markedskommunikasjon i Sprellkonsernet. Dette inkluderer budsjett- og resultatansvar for alle markedsaktiviteter. Stillingens overordnede oppgave vil være å videreutvikle kjedens markedsposisjon som det foretrukne stedet å handle kvalitetsleker og barneromsinteriør. Dette innebærer blant annet følgende oppgaveområder:

- Utarbeide og forankre markedsstrategi, markedsplan og kampanjeplan for alle kanaler
- Sørge for gjennomføring og implementering av kampanjer i butikker, nettbutikk og kundeklubb, samt i eide, betalte og fortjente digitale kanaler Sørge for fokus på Sprell som omnikanlakonsept hvor samspill mellom nett og butikk er det sentrale elementet
- Jobbe aktivt med merkevarebygging og posisjonering mot PR/journalister, samarbeidspartnere og influencers
- Sørge for at Sprell til enhver tid har nødvendig kundeinnsikt og forvalte denne innsikten slik at merkevare, konsept og kommunikasjon blir videreutviklet i riktig retning
- Sørge for at Sprell har en god oversikt over markedet og konkurrenter

Ønskede kvalifikasjoner

- Erfaring fra salgsutløsende markedsføring i digitale kanaler
- Erfaring fra varehandel og kjededrift
- «Passion» for markedsføring og god digital kunnskap/forståelse

Personlige egenskaper og evner

- Kommersiell og resultatorientert
- Teamspiller
- Kreativ
- Tillitsskapende, god til å kommunisere, og å skape gode relasjoner
- Strukturert og gjennomføringsfokusert
- Selvstendig og energisk

Som markedssjef i Sprell / Riktige Leker vil du få en sentral posisjon i et ambisiøst selskap med en betydelig omnikanalsatsing og stort utviklingspotensial. Du vil få jobbe i et uformelt, men også profesjonelt gründermiljø med spennende merkevarer. Hos Sprell finner du et entusiastisk og kundeorientert team både på kjedekontoret og ute i butikkene. Du vil være deltager i markedsfokuserte utviklingsprosjekter på tvers av flere avdelinger. Stillingen er sentral i en endringsreise som skal sikre ytterligere vekst og lønnsomhet for selskapet. Sprellkonseptet skal videreutvikles på en fortsatt lønnsom måte, for å nå en enda større markedsandel, og videre ekspansjon vil også vurderes utenfor Norge. Stillingen gir gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser til rette vedkommende. Stillingen rapporterer til daglig leder og inngår i konsernets ledergruppe.

Om arbeidsgiveren

Sprell åpnet sin første butikk på Majorstua i 1995 med håndplukkede kvalitetsleker i miljøvennlige materialer og pedagogisk fundament. Etter hvert kom også barneromsinteriør og babyutstyr til. Sprellkonseptet viste seg å treffe et stadig voksende kundebehov. Med sin forretningside og sine tre fokusområder er Sprell unikt posisjonert i et attraktivt og voksende segment i markedet. I 2018 kjøpte Sprell den tradisjonsrike butikken Riktige Leker i Oslo og er i dag blitt den ledende aktøren i markedet for kvalitetsleker og –interiør til barnerommet.

Sprell / Riktige Leker har gått fra å være en gründervirksomhet til å bli en kjedesuksess, og har i dag 11 butikker og en nettbutikk med en samlet omsetning på over 130 mill. NOK og god lønnsomhet. Selskapets kjedekontor holder til i trivelige lokaler i Grini næringspark på Østerås. Selskapet har store ambisjoner om fortsatt vekst både på nett og i butikk i en tett integrert omnikanalstrategi.

Les mer og søk på stillingen på FINN.NO

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter
Instagram Instagram
Følg oss på Instagram for nyheter, tips, inspirasjon og konkurranser.


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås