Åpningstider
i Sprell-butikkene
Gavekort
finner du her
Kundeservice
23 22 22 22
Gratis innpakning
(send direkte til gavemottaker)
Hent i butikk
Kjøp på nett, bytt i butikk
Barnehage
Handle via Riktigeleker.no
MIN SIDE
Sprellvenn login
Ledige stillinger

Ledige stillinger

Har du lyst til å jobbe hos oss på Sprell Lagunen?

Vi søker etter en engasjert og ansvarsfull Assisterende butikksjef til butikken vår på Lagunen Storsenter i Bergen.

Vårt ønske er å finne deg som innehar personlige egenskaper som å være genuint serviceminded, glad i mennesker, god på salg, liker å leke, trives med ansvar, er proaktiv og ønsker å gjøre en positiv forskjell for kundene. Du liker ellers å ha orden og har stor arbeidskapasitet. Erfaring fra varehandelen er et pluss men ønsker du en bransjeendring og kjenner deg igjen i de personlige egenskapene er vi likevel interessert i å høre fra deg. Siden butikken er åpen både dag, kveld og helg vil arbeidstiden variere. Noen av de viktigste arbeidsoppgavene dine vil være å administrere vaktlister, budsjettansvar, vareeksponering og bestilling, betjene kunder og bistå med salgsfremmende tiltak.

Er dette noe du kunne tenke deg eller du kjenner noen som kan passe? Send en CV med et kort motivasjonsbrev til butikksjef : ingvild.askeland@sprell.no

Merk Emnefeltet : Assisterende butikksjef Lagunen
Har du ytterligere spørsmål kan Ingvild Askeland kontaktes på 99620791
Søknadsfrist: Snarest
Til informasjon kan du forvente å høre i fra oss i løpet av juni/to første uker av juli dersom det blir aktuelt med en samtale. Vi ser frem imot å høre ifra deg!


----------------------------------------------------------------


Butikkmedarbeidere til ny butikk i Trondheim

I august åpner Trondheims fineste og morsomste leke- og utstyrsbutikk til baby og barn, da blir det SPRELL på Sirkus Shopping. SPRELL har i dag 11 fysiske butikker og en nettbutikk. Nå når vi skal åpne butikk nummer 13 søker vi noen glade SPRELL-medarbeidere.

Vi søker en 100% heltidsmedarbeider, en 50% deltidsmedarbeider og fire ekstrahjelper med påberegnet fortrinnsvis jobbing i helger og i ferier. Som butikkmedarbeider hos SPRELL er du vårt ansikt utad. Vi ønsker derfor å treffe deg som er genuint serviceinnstilt, glad i mennesker, god på salg, er leken, liker høyt tempo, er varm, liker ansvar og vil gjøre en positiv forskjell for kundene. Du liker ellers å ha orden, har stor arbeidskapasitet og trives når det er ryddig rundt deg. Erfaring fra varehandelen er et pluss, men ikke nødvendigvis det viktigste. Dine personlige, gode egenskaper verdsetter vi høyt.
Alder: Over 18 år.

Er dette noe du kunne tenke deg eller kjenner du noen som kan passe? Send oss i så fall en CV med en kort søknadstekst snarest til merethe.dokken@sprell.no.
Merk søknaden med "heltid Sirkus", "deltid Sirkus" eller "ekstrahjelp Sirkus".
Har du ytterligere spørsmål kan Merethe Dokken kontaktes på 40 85 70 34.
Til informasjon kan du forvente å høre i fra oss innen 10. juni dersom vi ønsker en samtale. Tiltredelse: begynnelsen av august.

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås