2-4 dagers levering
i hele Norge
Frakt 59,-
(tillegg for store møbler)
Gratis innpakning
(send direkte til gavemottaker)
Hent i butikk
Kjøp på nett, bytt i butikk
Ledige stillinger

Ledige stillinger

Økonomisjef

Vi søker etter en faglig dyktig og handlingsorientert Økonomisjef som kan bidra til å videreutvikle oss, en kjede i sterk vekst. Stillingen er nyopprettet, og innebærer et totalansvar for økonomi- og regnskapsfunksjonen. Økonomisjefen vil få en sentral plass i ledergruppen, og vil bidra i alt fra selskapets strategiarbeid, oppfølging av produktlønnsomhet og verdidrivere i butikk og på nett, til beslutninger om, og oppfølging av, selskapets IT-systemer, HR-funksjon og avtaler.

Vi har en ambisiøs vekststrategi, og for å lykkes i stillingen kreves det gode evner til å kombinere forretningsutvikling og strategisk tenkning, med gjennomføring av operative oppgaver. Det stilles spesielt krav til høy grad av selvstendighet og evne til å proaktivt gjennomføre både små og store oppgaver. Du vil jobbe tett med administrerende direktør og styreleder. I stillingen vil du bli eksponert mot alle deler av virksomheten. Stillingen rapporterer til administrerende direktør.

Arbeidsoppgaver


• lede selskapets økonomifunksjon
• følge opp ekstern regnskapsfører og en intern medarbeider på regnskap
• være kontaktperson mot selskapets bankforbindelse og revisor
• rapportere til ledelse og styre månedlig
• være ansvarlig for likviditetsstyring
• gjennomføre budsjett- og prognoseprosesser
• utarbeide lønnsomhetsanalyser og business case
• følge opp leverandører og selskapets avtaler
• kontinuerlig arbeide med forbedring av prosesser, rutiner og systemer
• bidra i strategiske prosesser og ad hoc prosjekter

Ønskede kvalifikasjoner

• høyere økonomisk utdannelse, Siv.øk, MSc e.l.
• relevant erfaring fra tilsvarende rolle, controlling og/eller revisjon
• erfaring fra varehandel er en fordel
• solid økonomi- og regnskapsforståelse
• interesse for og erfaring med IT-systemer, ERP mv
• god muntlig og skriftlig fremstillingsevne
• gode ferdigheter i Excel

Personlige egenskaper


Vi ser etter deg som har faglig tyngde og solid relevant erfaring, som er operativ, endringsvillig og fremoverlent og som er initiativrik og har høy gjennomføringsevne. Videre må du være sterk på samarbeid og kommunikasjon, både i ledergruppen og på tvers av fagområder og du må ha en analytisk og strukturert tilnærming til oppgaver og ansvarsområder. Det er viktig at du har det kommersielle genet på plass, og du er uredd og tør å utfordre ved behov.

Vi tilbyr


Til den rette kandidaten kan vi tilby en spennende, sentral og utfordrende stilling i et selskap i endring og vekst. Du vil få muligheten til å være med på en spennende reise, og det vil være store muligheter for betydelig påvirkning. Du vil bli en del av et miljø med motiverte og engasjerte kollegaer, og stillingen vil gi deg både faglig og personlig utvikling. Vi holder til i hyggelige lokaler i Grini Næringspark og det tilbys konkurransedyktige betingelser. For den rette personen som beviser leveringsevne etter litt tid i selskapet, vil man også kunne vurdere å tilby en mindre eierandel.

Om Sprell

Sprell er i dag Norges ledende kjede for kvalitetsleker og barneromsinteriør. Vi har en betydelig netthandelssatsing, og 9 fysiske butikker i Oslo, Stavanger og Bergen. Gjennom datterselskapet Pluss+ AS driver gruppen også distribusjon av ledende europeiske merker. Konsernet omsatte for 83mNOK i 2016 og har god lønnsomhet og vekst.

Sprell ble startet for 20 år siden, for å kunne tilby et alternativ til trendbaserte, TV-markedsførte plastleker, som den gang dominerte markedet. I dag har stadig flere konsumenter fokus på miljøvennlige produkter, og Sprell blir derfor relevant for en stadig større gruppe kunder. Veksten i Sprells marked, samt fokus på digitalisering og innovasjon, gir Sprell et sterkt utgangspunkt for videre vekst og lønnsomhet.

Arbeidssted: Grini Næringspark 10, 1361 Østerås

Søknadsfrist: Snarest

Les mer og søk på stillingen på finn.no

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter
Instagram Instagram
Følg oss på Instagram for nyheter, tips, inspirasjon og konkurranser.


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås