Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

VITENKALENDEREN 2023

Kåret til best i test av Nettavisen 2023

Andreas Wahl har gjort det for tredje året på rad! Her er Vitenkalenderen 2023, en julekalender med 24 splitter nye luker - alt annet enn en vanlig julekalender! Nettavisen har testet adventskalenderen og er i like stor ekstase som oss. "For tredje året på rad har vi hatt gleden av å utforske Andreas Wahls Vitenkalender, og heller ikke i år ble vi skuffet", forteller Nettavisen og gir Vitenkalenderen toppscore i sin årlige test av julekalendere! 


"Det som gjør Vitenkalenderen så bemerkelsesverdig, er dens evne til å holde vitenskapen levende og engasjerende."

Kjøp julekalenderen med klikk og hent

Vitenkalenderen 2023 er utsolgt fra nettutikken, men er fremdeles tilgengelig i butikk! Med klikk og hent kan du reservere kalenderen i butikk og hente varen etter to timer. KJØP MED KLIKK OG HENT HER!

Eksperimenter sammen med Andreas


Andreas Wahl har satt sammen og pakket inn 24 smågaver for lek og læring i denne kule adventskalenderen som blir en kundefavoritt år etter år. Hver dag får du tilgang til en video hvor du kan åpne kalenderen sammen med Andreas, hvor han viser og leder deg gjennom dagens oppgave - Dette skjer på Vitenkalenderens helt hemmelige Youtube-kanal! Alle kalendergavene er pakket inn i røde og hvite kalenderposer, og er merket fra 1 til 24. Det hele leveres i en eske som er fin nok til å stå framme 24 dager til ende, om du ønsker det.

Julekalender for voksne og barn

Kalenderen passer for både store og små nysgjerrigperer. Den anbefales til alle over 6 år, og gjør oppmerksom på at de minste barna kan trenge hjelp med eksperimentene fra en voksen.

Innhold i Vitenkalenderen

Andreas insisterer på å holde innholdet i julekalenderen hemmelig, men lover kryptisk at du skal få kaldt hode, varmt hjerte, lage din egen lavalampe og gå på vannet i løpet av desember! At det blir spennende? Ja, gjett om!!

Nysgjerrige barn? Det skal du være glad for

Det utfordrer barnet, øker læreglede, kreativitet. Her har vi samlet noen julegavetips som passer de som lurer, undrer og grubler litt ekstra bra! Eksperimenter, byggesett og leker som bidrar til begeistring og læring på en morsom måte. Perfekt til de litt eldre barna til jul.

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås