Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Advent

Nyt førjulstiden med hyggelig familiekos. Fyll dagene med herlig adventspynt, julebakst, juleverksted og julefortellinger.

Advents- og julebøker

Stemningsfulle julebøker for barn er en stor den av førjulstiden for mange. Her finner du adventsbøker for barn med de fineste historiene og morsomme aktivitetshefter som er helt perfekt syssel på en kald desemberdag.


Gjør nedtellingen til jul litt ekstra eventyrlig for barna med adventsbøker og julenøtter. Å lese sammen med barna er ikke bare veldig hyggelig, men også utrolig nyttig! Enten barnet kan lese selv eller trenger å bli lest for, har de fleste stor glede av en god bok. Og vet du hva? Høytlesning fremmer både fremtidig språk og ordforråd allerede fra den lille er bitteliten!


Magiske julefortellinger er alltid en slager, det skaper herlig julestemning, spente forventninger, og får fantasien og dagdrømmene til å spinne av gårde.


Det finnes flere eventyr og historiebøker som er delt opp i 24 deler, slik at man kan lese et kapittel hver dag. Det er heller ingenting i veien for å dele opp historien selv, og la historien bygge seg opp frem til julaften! Vi har valgt ut de aller fineste julebøkene som gir den deilige julestemningen for liten og stor!

Rampenissen


Tradisjoner er en fin del av adventstiden. År etter år repeteres kjente, gode juletradisjoner i familien, noe som er med på å bringe den herlige julestemningen. En kjær tradisjon i norske barnefamilier er når selveste Rampenissen flytter inn fra 1. desember og blir der frem til julaften. Mens han er på besøk byr han på morsomme overraskelser og rampestreker. Etter noen år med Rampenissen i hus, kan det være vanskelig å komme på nye idèer på kule rampestreker. Vi har derfor laget en liste med våre beste rampenissen forslag for litt inspirasjon, ta gjerne en titt - og se hele utvalget vårt av Rampenissen.


Adventspynt

Hva er vell ikke bedre enn å kjenne på den fantastiske julestemningen? Pynt huset med nisser, juletrær og snøkrystaller - det kan aldri bli for mye julepynt. Det er også en super idé å lage hjemmelaget julepynt - gøy for barna og ekstra stas å pynte med.

Mer til adventskosen

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås