Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • 0
    Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Det er viktig å huske på å gjøre den travle adventstiden koselig for både liten og stor! Her får du tips til hyggelige aktiviteter familien kan gjøre sammen, herlig festpynt til både borddekkingen og juletreet, og kanskje et lite dryss julestemning?

ADVENTS- OG JULEBØKER

Gjør nedtellingen til jul litt ekstra eventyrlig for barna med adventsbøker og julenøtter. Å lese sammen med barna er ikke bare veldig hyggelig, men også utrolig nyttig! Enten barnet kan lese selv eller trenger å bli lest for, har de fleste stor glede av en god bok. Og vet du hva? Høytlesning fremmer både fremtidig språk og ordforråd allerede fra den lille er bitteliten!


Magiske julefortellinger er alltid en slager, det skaper herlig julestemning, spente forventninger, og får fantasien og dagdrømmene til å spinne av gårde.


Det finnes flere eventyr og historiebøker som er delt opp i 24 deler, slik at man kan lese et kapittel hver dag. Det er heller ingenting i veien for å dele opp historien selv, og la historien bygge seg opp frem til julaften! Vi har valgt ut de aller fineste julebøkene som gir den deilige julestemningen for liten og stor!

ADVENTSKOS & JULEBAKST

JULEPYNT & DEKORASJON

JULETREPYNT

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås