Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • 0
    Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Det er viktig å huske på å gjøre den travle adventstiden koselig for både liten og stor! Her får du tips til hyggelige aktiviteter familien kan gjøre sammen, herlig festpynt til både borddekkingen og juletreet, og kanskje et lite dryss julestemning?- JULEBAKST -

Å bake sammen er en superhyggelig del av førjulstiden! Barna elsker å få være med, få smake på deigen,
søle med melet og forme kakene, ha sitt eget forkle og kontrollere hvordan pynten skal se ut.
Hva med å gjøre bakedagen til en del av en kalenderluke? 

- BORDDEKKING -

Inviter til pepperkakefest, julegrøt eller herlig juledagslunsj med nydelige tallerkener, kopper, pynt og tilbehør fra Meri Meri.

- ADVENT- OG JULEBØKER -

 


Å lese sammen med barna er ikke bare veldig hyggelig, men også utrolig nyttig! Enten barnet kan lese selv eller trenger å bli lest for, har de fleste stor glede av en god bok. Og vet du hva? Høytlesning fremmer både fremtidig språk og ordforråd allerede fra den lille er bitteliten!

 

Magiske julefortellinger er alltid en slager, det skaper herlig julestemning, spente forventninger, og får fantasien og dagdrømmene til å spinne av gårde.

 

Det finnes flere eventyr og historiebøker som er delt opp i 24 deler, slik at man kan lese et kapittel hver dag. Det er heller ingenting i veien for å dele opp historien selv, og la historien bygge seg opp frem til julaften! 

 Vi elsker juleverksted! Ingenting er mer morsomt eller hyggeligere enn å lage egen pynt, julegaver og kort.
Her kommer noen forslag til hva dere kan lage: 

Sy eller brodere – Brodere «god jul» eller kanskje til og med en julenisse på et putetrekk eller annet stoff.

Dorullnissene slår aldri feil – Her kan selv de minste barna være med. Sørg for å ha nok farget papir, piperensere og knapper!

Lag snømenn av gamle sokker – fyll sokkene med vatt og sett en strikk på midten. Dekorer med passende øyne og gulrotnese.

Perle nisser og julemotiver – bruk de klassiske Hama-perlene! Dette kan bli både julepynt til å henge på treet eller kule og annerledes gavelapper til pakkene.

Lag julehus av merkekartonger – Mal kartongene hvite eller i julefarger og klipp ut vinduer. Har du en lyslenke eller et elektrisk telys blir det ekstra koselig stemning! 


- UTELEK -

Husk å være masse ute! Snøen er herlig og byr på masse morsom lek. Du kan jo for eksempel bygge snømann,
snøhule, lage skihopp eller ake!

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås