Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Barnebursdag og fest

Barnebursdagen er viktig, og morsom å arrangere selv! Hvordan planlegge en bursdag er ikke alltid like lett, og det er mange spørsmål som dukker opp:

«Skal man ha et tema? Hva skal de spise? Hvor skal vi være? Og hva skal man egentlig finne på?»

Vi har samlet noen enkle tips og aktiviteter som kan hjelpe deg på veien mot en vellykket bursdagsfeiring. Og for deg som skal være gjest har vi også lagt til en haug med populære bursdagsgaver under 200 kroner!

Gaver under 200,-

Det er vanlig å bruke mellom 50 og 200 kr når man skal kjøpe gave til barnebursdag. Mange blir enige om en grense på forhånd og da velger de fleste å forholde seg til denne. Det er også mulig å gå sammen og spleise hvis det skulle stå noe litt større på bursdagsbarnets ønskeliste.

Bursdagene blir gjerne mange i løpet av året og det er ikke alltid like lett å finne på nye nytt hver gang. Her finner du gavetips til populære gaver under 200 kr:

Pynt til fest

Bursdagsballonger er alltid en klassiker, men det kan også være gøy å bruke noe av barnets leker som bursdagspynt. Lag stilig jungeltema ved å pynte med miniatyrfigurer av elefanter, sjiraffer og sebraer. Legoklosser og menn er morsomt å dekorere bordet med, eller sett frem kroner og tiaraer og lag en fest for små prinsesser.

Under har vi samlet vår fineste festpynt. Her er det noe for alle anledninger; bursdagsfest, dåp, babyshower og annen feiring! 

Mat i bursdagen

Å bestemme seg for hva man skal servere i barnebursdagen er vanskelig, og kan skape hodebry for mange. For de små må jo ha noe å spise! 

Et godt tips er å spørre foreldrene om eventuelle allergier og liknende i invitasjonen. Det gjør det litt lettere å finne på noe bursdagsmat som passer alle.

Mat til barnebursdag trenger ikke å være så avansert. Pølser eller suppe holder i massevis, og er også noe mange barn er glad i. En lur idé er å servere mat, slikkerier og annet snacks i porsjoner - gjerne i plast- eller pappkopper, så sørger dere for at alle får litt. 

Pynt til bursdagsbordet

Selve bursdagsbordet er noe av det morsomste å stelle i stand, og det er ekstra stas om barna selv kan få velge pynten. Enhjørninger, biler, dyr eller regnbuer, vi har noe til alle!

Gjør noe ekstra morsomt ut av serveringen! Lag for eksempel en pølsebod eller iskiosk, hvor barna selv bestiller og får servert over disk. Det er stor stas!

Se vårt store utvalg av kakelys, pappkopper og papptallerken til barnebursdag for å fylle opp festbordet:

Kort og invitasjoner

Det kan være morsomt for bursdagsbarnet og gjestene å tegne bursdagsinvitasjoner og bursdagskort selv! Tegningen kan leveres som den er med info på baksiden eller klippes ut og limes på et kort med en kul farge.

Du kan også bruke ferdig invitasjoner og kort, som disse:

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås