Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • 0
    Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Vi hjelper deg med det du trenger selv om dørene er stengt for vanlig handel grunnet lokale retningslinjer.

Handle med Klikk & hent: finn varene du ønsker deg på sprell.no, legg i Klikk & hent-kurv, vent på SMS og Vipps betalingslink, og kom og hent varene dine i butikkåpningen. 

Ønsker du tips og råd til leker og gaver? Chat med oss på sprell.no eller bli med inn i butikkene og få den samme, gode Sprell-servicen du er vant med med liveshopping! Ser mer info under.ÅPNINGSTIDER

Mandag til fredag: 0930 - 1800

Lørdag: 0930 - 1700

KONTAKT

Haakon VII's gate 1

0161 Oslo

Tlf: 57006013Sprell Riktige Leker finner du på sjøsiden av Thiis-gården ved rådhuset i Oslo sentrum. Butikken er Sprells største, med over 700 kvadratmeter med fantastiske leker, praktisk utstyr og barneromsinteriør! Her finner du store, åpne lokaler med to innganger og enkel tilgang for barnevogn, og du møter herlige ansatte med mange års erfaring. På utsiden av butikken kan man titte inn i fortryllende utstillingsvinduer fulle av sesongens favoritter, og innendørs er det satt opp et romslig lekehus og mange lekebord som barna kan kose seg med. Butikken tilbyr i tillegg kundetoalett og stellerom for alle besøkende. Mellom hyllene på Riktige Leker kan også de voksne drømme seg bort i nostalgiens land og få gledelige gjensyn med mange av deres egne gamle favoritter.

 

Hos Sprell Riktige Leker finner du utstillingsmodeller av alle barnevogner fra Bugaboo, samt møbler fra Oliver Furniture og Leander. De ansatte har høy kompetanse, så stikk gjerne innom for en prat og demonstrasjon. De kan også hjelpe deg med å finne den perfekte gave eller det du måtte trenge til ditt barn.

 

Velkommen til oss! 


meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås