Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Julegaver for hele familien


Julen handler om å tilbringe tid sammen med menneskene man er glad i, og hva er vel da bedre å finne aktiviteter og lek som hele familien kan ha glede av? Her har vi samlet litt ulike, fine greier som er stas for både liten og stor!

PYNT & DEKORASJON

Både liten og stor setter stor pris på den magiske julestemningen hjemme i tiden frem til den store dagen og mellom jul og nyttår. 

Å pynte huset sammen, kanskje lage sin egen julepynt og finne på noe som alle syns er fint og morsomt er en fin del av førjulstiden, og her kan man skape mange fine minner og tradisjoner som man kan ta med seg i årene som kommer.

Barna kan også syntes det er stas at foreldrene introduserer noe fra sin egen barndom, som for eksempel dorullnisser og kanskje magien ved en detaljert snøkule som spiller julemusikk? 


Alle Sprellvenner får 100kr avslag på denne herlige julekula.


KOS DERE INNENDØRS

Samle gjengen rundt kjøkkenbordet med et spill eller kanskje dere trenger hele stuegulvet for å bygge akkurat det dere har sett for dere? Leker som krever konsentrasjon og kreativitet er helt supert for barn og voksne å holde på med sammen!

Å bygge og skape kreasjoner, enten det er av klosser eller pappesker, setter virkelig fart på fantasien, og ekstra kult kan det være om det endelige mesterverket til slutt har en slags funksjon. Hva med å bygge en lastebil, Eiffeltårnet eller huset dere bor i? Kan man få lastebilen til å kjøre bortover gulvet? Hva med lys i tårnet? Dere kan også bygge en kulebane, i liten eller stor versjon, og til slutt slippe kula fra toppen og se den suse gjennom morsomme hinder!

Lek, spill og puslespill til innekosen ser du her


Den klassiske togbanen fra Brio er en storfavoritt blant de små år etter år. La barna slippe løs kreativiteten og sette sammen banen selv og gjør rom til masse moro lek.


Bli Sprellvenn og få 15% avslag på togsettet!


UT I SNØEN

Frisk luft er godt for kropp og sjel, enten den er liten eller stor. Bli med barna ut for å leke med årets julegaver. Sleng dere utfor akebakken sammen, bygg hoppbakker og kast snøballer!

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås