Til Toppen
 • 0
  Favoritt
 • Klikk & hent
 • 0
  Handlekurv

Tid for herlig høstkos

Høsten er tilbake! Ytterjakkene og langbuksene er på igjen etter sommeren, men det hindrer oss ikke i å leke og ha det gøy ute! Høst er tid for herlig utelek, skogsturer og utforskning, i både sol, regn og vind. For dager med mye dårlig vær er det også helt lov og veldig deilig å kunne slappe av innendørs med innelek, hobbyaktiviteter og annet pussel.

Gjør høstturen enklere med MiniMeis

MiniMeis er en lett, trygg og brukervennlig bæremeis til barn fra 6 mnd til 5 år. Ta med deg den geniale MiniMeisen på tur og bær barnet trygt på skuldrene, stroppet fast med god støtte i ryggen. Barnet sitter høyt og har god utsikt, og den som bærer har hendene fri til andre ting underveis. Bæremeisen er laget for maksimal komfort både for passasjer og den som bærer. MiniMeisen veier kun 1,5 kg og er den letteste på markedet - til tross for at den er robust og sterk, og kan bære barn opp mot 22 kg.


MiniMeisen er kåret til beste oppfinnelse av TIME Magazine og er blitt et populært bæreverktøy for mange rundt om i verden. Den foldbare MiniMeisen er selvfølgelig også godkjent i sikkerhetstester av SGS i både Europa og USA.

Høstaktiviteter

UTENDØRS MORO

Spill bingo i skogen!

Fantastisk skogsbingo for enhver liten utforsker! Dette spillebrettet kommer som en sammenleggbar kasse, med seks rom og to utskiftbare brett. Velg brett og legg de opp med et bilde i hver rom. Man kan spille en og en, eller dele seg opp i lag, og det er om å gjøre å være førstemann til å fylle sitt brett med alt det er bilde av i kassen. En super familie- eller bursdagsaktivitet som er morsomt for barn i mange aldere! Lag fargerike kroner av blader og løv


1. Riv/klipp opp tøyremser som er lange nok til å knyte rundt hodet.

2. Klipp av noen centimeter nederst på bladene.

3. Brett tøyremsen på tvers, og legg bladene øverst på remsene.

4. Lim eller stifte bladene på. Lim på begge sider av bladene og brett tøyremsen over - eller legg tøyremsen over bladene og stift med baksiden ut (så ikke stiften lett henger seg fast i håret).

Lag fargerike bilder av blader og løv

Det er ikke bare vår- og sommerblomstene som kan presses i en blomsterpresse! Med blomsterpressen fra Moulin Roty kan høstbladene bli til de morsomste figurer og dyr.

Lag kreative høstmasker av de fargerike bladene dere finner ute i naturen! Med litt hvit maling eller korrekturlakk kan dere tegne de fineste fantasifigurer. Når barna er ferdig med å leke med maskene gjør de seg også fint som høstpynt inne i huset.

UTEN TURMAT OG DRIKKE, DUGER HELTEN IKKE


OPPSKRIFT PÅ PINNEBRØD


 • 4 dl hvetemel
 • ½ ts salt
 • 2 ts sukker
 • 2 ts bakepulver
 • ¾ dl soyaolje
 • 1.5 dl vann

Bland sammen det tørre. Tilsett olje og vann og rør sammen. Putt deigen i en brødpose med litt olje i, slik at den ikke setter seg fast, og ta med på tur!

KLASSISK GATELEK

som er like morsomt i høstvær som i sommervær!

INNENDØRS MORO

Hobbysaker

Det er så herlig å ha noe å pusle med innendørs på en grå dag. Her ser du et utvalg av ulike hobby- og byggesett for både små og store barn.

Male kunstverk

Spill og puslespill for hele familien

- som utfordrer og kan spilles igjen og igjen.

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås