Til Toppen
 • 0
  Favoritt
 • Klikk & hent
 • 0
  Handlekurv

Høsten er tilbake! Ytterjakkene og langbuksene er på igjen etter sommeren, men det hindrer oss ikke i å leke og ha det gøy ute! Høst er tid for herlig utelek, skogsturer og utforskning, i både sol, regn og vind. For dager med mye dårlig vær er det også helt lov og veldig deilig å kunne slappe av innendørs med innelek, hobbyaktiviteter og annet pussel.

Høstaktiviteter

UTENDØRS MORO

Spill bingo i skogen!

Fantastisk skogsbingo for enhver liten utforsker! Dette spillebrettet kommer som en sammenleggbar kasse, med seks rom og to utskiftbare brett. Velg brett og legg de opp med et bilde i hver rom. Man kan spille en og en, eller dele seg opp i lag, og det er om å gjøre å være førstemann til å fylle sitt brett med alt det er bilde av i kassen. En super familie- eller bursdagsaktivitet som er morsomt for barn i mange aldere! Lag fargerike kroner av blader og løv


1. Riv/klipp opp tøyremser som er lange nok til å knyte rundt hodet.

2. Klipp av noen centimeter nederst på bladene.

3. Brett tøyremsen på tvers, og legg bladene øverst på remsene.

4. Lim eller stifte bladene på. Lim på begge sider av bladene og brett tøyremsen over - eller legg tøyremsen over bladene og stift med baksiden ut (så ikke stiften lett henger seg fast i håret).

HABA CONNECTORS


Skap tøffe figurer av elementer du finner i skogen ved hjelp av de kule settene i serien "Connectors" fra Haba.

I disse pakkene får du verktøyet du trenger for å sette sammen pinner, blader og annet for å lage spennende figurer og skapninger. Inkludert er øyne, hender, hjul og masse ulike koblingsdeler i forskjellige fasonger som tillater deg å lage de kuleste sammensetninger. 

Superkul uteaktivitet hvor kun fantasien setter grenser!


KLASSISK GATELEK

som er like morsomt i høstvær som i sommervær!

UTEN TURMAT OG DRIKKE, DUGER HELTEN IKKE


OPPSKRIFT PÅ PINNEBRØD


 • 4 dl hvetemel
 • ½ ts salt
 • 2 ts sukker
 • 2 ts bakepulver
 • ¾ dl soyaolje
 • 1.5 dl vann

Bland sammen det tørre. Tilsett olje og vann og rør sammen. Putt deigen i en brødpose med litt olje i, slik at den ikke setter seg fast, og ta med på tur!

INNENDØRS MORO

Det er så herlig å ha noe å pusle med innendørs på en grå dag. Her ser du et utvalg av ulike hobby- og byggesett for både jenter og gutter, og små og store barn.

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås