Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Her ser du vårt utvalg av julekalendere til barn 2021!

Her får du tips til hva du kan ha i julekalenderen og julekalendere som passer for både små og store, nysgjerrig og kreative. Her har vi samlet alle våre beste adventskalendere på ett sted! Tiden frem mot jul kan oppleves som lang, men blir bittelitt morsommere med små overraskelser frem mot den store dagen. Kjøp kalenderfavoritter fra Andreas Wahl, Meri Meri og Djeco, og våre helt egne Sprell julekalendere. 

Gavetips til hobbykokken

Vi vet at barn elsker å leke med hverdagslige gjøremål og kopiere det vi voksne gjør, og det er nettopp derfor vi er så glad i lekemat og lekekjøkken!

Nå får kampanjepris på favorittkjøkkenet fra New Classic Toys - spar 20% på lekekjøkkenet ved kjøp av Sprells lekematkalender.

Legg lekematkalenderen og lekekjøkkenet i kassen og legg inn koden under for å aktivere rabatten.

LAG DIN EGEN PAKKEKALENDER

Skal du lage julekalender til barna, barnebarna eller kanskje barnehagen? Å sette sammen en pakkekalender trenger ikke være så dyrt eller vanskelig. Pakkekalenderen kan fylles med så mangt; såpebobler, viskelær, kortspill, en bamse - eller hva med et magisk egg som klekkes i vann? 

For å gjøre oppgaven med å kjøpe de mange små gavene til kalenderen litt enklere har vi samlet våre beste anbefalinger til leker og småting som vi vet barna vil synes det er stas å pakke opp. Et godt tips er å kjøpe et sett med flere små gaver som du kan dele opp. 

I Sprells egne posekalendere får du 24 papirposer, klistremerker med tallene 1-24 på, klyper og snor til å henge kalenderen opp med. 

Fyll posene med smågaver:

Flere adventskalendere

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås