Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Julekalendere 2023

Her har vi samlet alle våre beste julekalendere til barn! Adventskalenderne våre passer for både store og små, nysgjerrige og kreative. Ventetiden frem mot jul kan oppleves som lang, men den blir bittelitt morsommere med små overraskelser frem mot den store dagen. Vi har flere populære julekalendere som Vitenkalender fra Andreas Wahl, smykke julekalender, matkalender, Playmobil og Lego julekalender! Lenger ned finner du et utvalg av våre beste kalendergavetips for de som ønsker å fylle lukene selv! 


Du finner julekalendrene i alle våre Sprell butikker, velkommen innom!

Kalenderfavoritter

Vitenkalender


Andreas Wahls julekalender er en kundefavoritt år etter år, og har nå kommet med enda en supergøy utgave! Adventskalenderen inneholder 24 smågaver for lek og læring! Åpne lukene sammen med Andreas og han leder deg gjennom dagens oppgave. Et supert alternativ for små og store nysgjerrigperer. 


Charms julekalender


Den herlige smykkekalenderen er et søtt smykkeskrin som inneholder 24 smykkegaver. Den 1. desember får du et halskjede, og de 23 neste dagene gjemmer deg seg et anheng som kan festes på smykket! På julaften har du da et superfint halskjede med masse fine figurer og motiver - og du kan bestemme helt selv hvordan du ønsker å feste anhengene på smykket.


Julekalender med lekemat


Sprells helt egne adventskalender med lekemat - den perfekte julekalenderen for alle som elsker å leke med det hverdagslige! I lekemat julekalenderen får du 24 smågaver med lekemat- og drikke som gjør barnas fantasiverden enda mer virkelig. 


Lego julekalender


Den nostalgiske Lego kalenderen går aldri av moten og er alltid et trygt alternativ. Lego har noe for enhver interesse, her har vi blant annet Lego Friends, City, Harry Potter og Star Wars. Adventskalenderne inneholder minifigurer, minimodeller og tilbehør som passer med hverandre. 


LAG DIN EGEN PAKKEKALENDER

Småting til julekalender:

Å lage en hjemmelaget julekalender er en koselig og gøyal idé! På denne måten kan du fylle kalendergavene med ting du vet mottakeren vil bli glad for - og en supermulighet til å legge inn et par ting barnet trenger. Å sette sammen en pakkekalender trenger ikke være dyrt eller vanskelig, den kan fylles opp med så mangt! Såpebobler, reflekser, tegnesaker - eller hva med en liten kjevle og pepperkakeformer til julebaksten?


For å gjøre oppgaven med å fylle den hjemmelagde adventskalenderen litt enklere har vi samlet våre beste anbefalinger til leker og småting som vi vet barna vil synes det er stas å pakke opp! Et godt tips er å kjøpe et sett med flere små gaver som du kan dele opp for å fylle flere luker.

Alle julekalendere

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås