Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Julekalendere 2022

Her har vi samlet alle våre beste julekalendere til barn! Adventskalenderne våre passer for både store og små, nysgjerrige og kreative. Ventetiden frem mot jul kan oppleves som lang, men den blir bittelitt morsommere med små overraskelser frem mot den store dagen. Vi har flere populære julekalendere som Vitenkalender fra Andreas Wahl, Peppa Gris julekalender, Brio og Lego julekalender!


Du finner julekalendrene i alle våre Sprell butikker, velkommen innom!

SALG PÅ JULEKALENDERE TIL BARN

Kalenderfavoritter

Charms julekalender


Vår charms kalender er en storfavoritt år etter år. Smykkekalenderen er laget som et søtt smykkeskrin og inneholder 24 smykkegaver. Den 1. desember får du et armbånd, og de 23 neste dagene gjemmer deg seg armbåndsanheng som du kan feste på armbåndet! På julaften har du da et superfint armbånd med masse fine figurer og motiver - og du kan bestemme helt selv hvordan du ønsker å feste anhengene på armbåndet.


Vitenkalender


Andreas Wahls julekalender er en supergøy adventskalender som inneholder 24 smågaver for lek og læring! Åpne lukene sammen med Andreas og han leder deg gjennom dagens oppgave. Et supert alternativ for små og store nysgjerrigperer. 


Neglelakk julekalender


Den perfekte julekalenderen for alle som liker glitter og farger - og som liker å pynte seg litt ekstra nå og da. Neglelakk kalenderen inneholder fine, vannbaserte neglelakker, negleklistremerker, lipgloss og mye mer! Inneholder selvfølgelig ingen farlige stoffer og er helt trygt for barna å leke seg med. 


Lego julekalender


Den nostalgiske Lego kalenderen går aldri av moten og er alltid et trygt alternativ. Lego har noe for enhver interesse og tilbyr hele fem julekalendere i 2022. Adventskalenderne inneholder minifigurer, minimodeller og tilbehør som passer med hverandre. 


LAG DIN EGEN PAKKEKALENDER

Småting til julekalender:

Å lage en hjemmelaget julekalender er en koselig og gøyal idé! På denne måten kan du fylle kalendergavene med ting du vet mottakeren vil bli glad for - og en supermulighet til å legge inn et par ting barnet trenger. Å sette sammen en pakkekalender trenger ikke være dyrt eller vanskelig, den kan fylles opp med så mangt! Såpebobler, reflekser, tegnesaker - eller hva med en liten kjevle og pepperkakeformer til julebaksten?


For å gjøre oppgaven med å fylle den hjemmelagde adventskalenderen litt enklere har vi samlet våre beste anbefalinger til leker og småting som vi vet barna vil synes det er stas å pakke opp! Et godt tips er å kjøpe et sett med flere små gaver som du kan dele opp for å fylle flere luker.

Alle julekalendere

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås