Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Påske 2023

Den deilige påsken, med familiehygge, påskeeggjakt og moro er på vei! Her finner du nydelige, nostalgiske påskeegg, herlig påskepynt som både er klar til å henges opp eller som barna kan dekorere eller lage selv, spill, hobby og andre påskeaktiviteter for hele familien - god påske!

HOBBYTID OG HJEMMELAGET PÅSKEPYNT

Det er hyggelig for både barn og voksne å kunne sette sitt eget preg på pynten. Å kunne lage det akkurat slik som de syns
er finest. Blås ut egg og mal påskeeggene, dekorer fine eggeglass og figurer i tre, bak påskekaker og pynt med melis eller gå sammen om å sette frem all pynten fra tidligere år og gjør det ekstra koselig hjemme med herlig påskekos.

Påskepynt - ferdiglaget!

Stua og resten av huset kan også fylles opp med klassisk påskepynt til å komplettere den koselige, hjemmelagde påskepynten.

Årets påskeeggjakt

Sett av litt tid til å planlegge en skikkelig kul eggejakt! Sett opp skilt som peker barna i riktig retning, lag et kart eller kanskje en rebus med påskegåter? Mulighetene er mange og det er en super måte å holde barna opptatt en liten stund!


Påskeegg i metall eller papp

Velg mellom papp eller metall påskeegg og om du ønsker litt mindre eller store påskeegg! Egget kan selvfølgelig også fylles opp med annet enn snop, som små leker eller kanskje noe barnet trenger - reflekser, solbriller eller en blyant. Se flere tips her!

DEKORER PÅSKEEGG MED TATOVERINGER

Å dekorere påskeegg er en super aktivitet som passer for både små og store barn. Det er enkelt og gir mestringsfølelse fordi resultatet blir så fint! Dessuten trener barna både konsentrasjon, presisjon og finmotorikk, og det er jo noe vi liker godt!


Slik gjør du det:

1. lag hull og blås ut eggene

2. klipp ut tatoveringen du ønsker, og ta av sikkerhetsplasten

3. fukt tatoveringen godt og brett rundt egget, fukt litt mer når det er gjort

4. vent litt og ta papiret forsiktig av

PÅSKEFEST

Skap ekstra god stemning rundt bordet under påskefesten med Petter Kanin og annen påskehare pynt, kopper, tallerkener og servietter fra Meri Meri!

Mm, verdens beste muffins!


(i hvert fall i følge Fredrik)

200 g smør

150 g sukker

3 ts vaniljesukker

3 egg

200 g mel

1 ts bakepulver

½ ts natron

1,5 dl kefir

Pisk sukker, vaniljesukker og smør godt. Tilsett eggene. Deretter kefir og alt det tørre(mel, bakepulver og natron) om hverandre.

Med muffinsformene fra Meri Meri kan du steke i ca 20 min på 180 grader (større former trenger litt mer tid)

Fyll påskeegget med noe annet enn godteri!


LAG PÅSKEPYNT AV HENDER OG FJÆR :)


1. Tegn opp hånden din på et ark og klipp ut.

2. Dekorer hånden som du vil, med mønster og farger.

3. Tegn eller lim på øye på tommelen, og fjær mot lillefingeren!

4. Voila! Påskepynt som frisker opp et hvert kjøkkenvindu.

PERLER

Perle påskeegg, påskekyllinger, påskeharer og blomster - alt kan perles! Bruk fantasien eller finn en mal på nett, perle på et vanlig perlebrett, stryk, stikk hull til tråd og heng opp! Superfint i vinduet, fra taket eller i påskeriset. 
Tipp, topp hjemmepåske!


Hjemmepåske kan være like bra som bortepåske! Samle familien for å lage hyggelig påskepynt, spille spill og bruke kreativiteten med hobbysett og skap en herlig påske for barna. Vi har samlet masse herlig påskelek dere kan finne på i påskedagene.

INNETID ER KVALITETSTID

Det er herlig å kunne slappe av litt inne mellom slagene, og ferietiden er en ypperlig anledning til å samle familien til en runde med brettspill. Å la barna få sitte og pusle på egenhånd med puslespill og hobbysaker er også en fin ting å bruke tiden på. Da stimuleres finmotorikk og konsentrasjon!Barn kan sitte lenge med spill og hobby, både sammen og alene! Det holder dem opptatt, samtidig som det bidrar til å stimulere kreativitet, finmotorikk og koordinasjon!


PRØV DEG PÅ SPRELLS PÅSKEBINGO

Lag en hemmelig kode med Lego- eller Duploklosser og la andre i familien bli med å løse den. Lag først alfabetet: en kloss/legobit representerer en bokstav. Når det er gjort, fester du klosser så de blir en koselig melding.

SE ALT TIL PÅSKEKOSEN

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås