Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • 0
    Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv


Å få til den perfekte barnebursdagen er ikke alltid like lett. Skal man ha et tema? Hva skal de spise? Hvor skal vi være? Og hva gjør man egentlig?

Det er ikke absolutt alt vi kan hjelpe til med, men under har vi samlet noen enkle tips på veien mot en vellykket feiring.

For deg som bare skal være gjest har vi også lagt til en haug med populære bursdagsgaver under 150 kr!

Det kan være morsomt for bursdagsbarnet å tegne invitasjonen selv! Tegningen kan leveres som den er med info på baksiden eller klippes ut og limes på et kort med en kul farge.

Du kan også bruke ferdig invitasjoner, som disse:

Temafest er morsomt for barn i alle aldere! Man kan arrangere sjørøverbursdag, ha dyretema eller be alle om å kle seg i en bestemt farge.

Den klassiske utkledningsbursdagen er også alltid suksess, her ser du fine og enkle kostymer som kan brukes igjen og igjen:

Ballonger er alltid en klassiker, men det kan også være kult å bruke noe av barnets leker som pynt. Lag stilig jungeltema ved å pynte med miniatyrfigurer av elefanter, sjiraffer og sebraer. Legoklosser og menn er morsomt å dekorere bordet med, eller sett frem kroner og tiaraer og lag en fest for små prinsesser.

PYNT TIL FEST

Under har vi samlet vår fineste festpynt. Her er det noe for alle anledninger; bursdagsfest, dåp, babyshower og annen feiring! 

Og husk! Som Sprellvenn får du alltid 10% på festpynt fra fantastiske Meri Meri.

Gjør noe ekstra morsomt ut av serveringen! Lag for eksempel en pølsebod eller iskiosk, hvor barna selv bestiller og får servert over disk. Det er stor stas! Og selvfølgelig på maten og drikken serveres på de fineste tallerkene og koppene :)

Det er lurt å ha noen bursdagsleker i bakhånd. Du kan jo for eksempel:

Arrangere en skattejakt. Tegn opp kart og del barna inn i lag hvis det er mange festdeltagere. Premie kan være sjokoladegullmynter, godteripose eller en liten leke.

Legg fargeblyanter og hvit papirduk på bordet. La barna lage hilsener og tegninger til bursdagsbarnet eller arranger en tegnekonkurranse. For eksempel kan man sette stoppeklokka på 5 minutter og be barna tegne så mange dyr de kommer på som begynner på bursdagsbarnets forbokstav.

Lag små prinsessekroner og trollmannhatter av doruller. Disse kan limes på en hårbøyle eller festes med strikk under haka. Man kan også lage og fargelegge kule masker, som et alternativ til partyhatt. 

Klassisk fiskedam er alltid populært, men en godtepose trenger ikke nødvendigvis inneholde godteri. En liten leke, kanskje en leketatovering eller klistremerker eller annen type oppmerksomhet kan være like morsomt.


Her finner du andre morsomme leker som er perfekt som underholdning i bursdagen:

Det er vanlig å bruke mellom 50 og 150 kr når man skal kjøpe gave til en barnebursdag. Mange blir enige om en grense på forhånd og da velger de fleste å forholde seg til denne. Det er også mulig å gå sammen og spleise hvis det skulle stå noe litt større på bursdagsbarnets ønskeliste.

Bursdagene blir gjerne mange i løpet av året og det er ikke alltid like lett å finne på nye nytt hver gang. Her finner du tips til populære gaver under 150 kr:

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås