Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • 0
    Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

GODT Å VITE NÅR DU SKAL KJØPE SEKK

Det er viktig å velge en sekk som passer til barnet og barnets rygg, den bør ha en ryggplate med god polstring, som følger ryggen og sitter godt inntil uansett om barnet har på en t-skjorte eller en tykk vinterjakke.       

Skulderstroppene bør være godt polstret. Det er en fordel at de er lett innsvingt, da vil de sitte bedre og gi bedre armbevegelse. Sekken bør ha en justerbar brystrem og hofterm slik at barnet kan få sekken godt inntil ryggen og at den holder seg der, og for at den ikke skal gli ut på skulderne.

En for høy sekk vil dulte borti bakhodet. Er sekken for lang vil den ligge for langt ned på rompa og gnage og gi ubehag når barnet går.

Rominndeling er et pluss, barnet bør ha de tyngste tingene tettest mot ryggen slik at det blir jevn og riktig vektfordeling. Se også etter en sekk som ikke er for tung i seg selv, det blir vanskeligere både å håndtere og å bære.

Barnet må kunne klare å ta av og på sekken selv, samt stramme stroppene selv. Sekken bør være godt utstyrt med reflekser, både på sekken og på regntrekket.

La barna få bestemme farge og mønster, en sekk barnet liker blir brukt

SKOLESEKKER, PENNAL & GYMPOSER

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås