Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Gjør den herlige ferietiden ekstra god med morsomme leker, spill og aktiviteter for barna. Vi har samlet favorittlekene til sommeren, og gir deg tips til hvordan gjøre ferien hjemme, på hytta eller på reisefot litt ekstra gøyal for de minste. 

Skal dere reise bort i sommer?

Vi sender pakken dit dere er! Kanskje ferien går til bestemor og bestefar, tante eller hytta? Vi har spill, hobbysett og morsomme leker som sysselsetter utålmodige små uansett destinasjon - både i vann og på land!

Basseng og vannlek i sommervarmen

Sprute, plaske, bade, svømme

Ingen sommer uten lek i og med vann! Kanskje er det også en liten som vil lære å svømme i sommer? Haifinnene fra Swimfin hjelper barna et stykke på vei mot å bli gode svømmere. Den hjelper til å få riktig posisjon i vannet og til å kunne ta svømmetak med frie armer. 

Se utvalget av armringer, badeballer, baderinger og annet morsomt til vannleken.

Solbriller til barn, baby og voksne

I tillegg til solkrem er det viktig å tenke på at også øynene trenger beskyttelse i den skarpe sommersolen. Solbrillene fra Izipizi beskytter godt, sitter godt på nese og har ekstra bøyelige ledd, slik at de minste kan herje litt uten at de går i stykker. Solbrillene har polaroidglass med antirefleks og en 100% UV-beskyttelse av klasse 3, slik at du kan være sikker på at de beskytter barnas øyne godt.

"Må ha" til den norske sommeren

Krabbefiske er en hyggelig og morsom aktivitet for hele familien, og vi skjønner godt at barna elsker det! I tillegg er det en fin måte for de små å lære mer om natur og dyreliv. Se utvalget av fargerike krabbesnører som barna enkelt kan bruke og tvinne opp selv. 

Uteleker som enkelt kan tas med på ferien

Nyt sommervarmen med uteleker for hele familien. Uansett om man tilbringer ferien på hytta, hos bestemor eller hjemme, vil litt morsom kvalitetstid med barna bli satt stor pris på av både foreldre og smårollinger. Enten om man liker ballspill, ringspill, såpebobler, eller det klassiske kubbspillet - har vi morsomme uteleker til enhver.

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås