Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • 0
    Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

25 år med sprell og eventyrlige leker

En liten tanke som aldri slapp taket og et ønske om noe bedre for de små, noe annet enn plast- og trendleker som bidro til verdens søppelberg – det var der det startet for Hege Arnesen. Med mye pågangsmot og egeninnsats ble en liten butikk i en sidegate i Oslo åpnet i 1996, og Hege kunne vinke små og store velkommen inn i en magisk eventyrverden. 

25 år har gått og magien har bestått! Sprell har vokst og utviklet seg til å bli en kjede med 16 vakre og levende butikker for barnefamilien. Med fokus på kvalitet og varighet, naturmaterialer og god design er Sprell en favoritt blant store og små!

Gode jubileumstilbud til deg

Noen leker fester seg litt ekstra i hjertet. Spesielt de med god lekeverdi, de som bidrar positivt til barnets utvikling, enten det er finmotorikken, samarbeidsevnen, konsentrasjonen eller kreativiteten som får seg en treningsøkt. Jubileumstilbudene er nøye utvalgt av Hege, og fra noen av våre fineste leverandører. Sjekk ut alle tilbudene under.

Bli med på feiringen – eventyrlige Sprell er 25 år!

DJECO - kunstnerisk kvalitet

Fantastiske kunstnere fra hele verden setter sitt preg på DJECOs univers. De står bak alle de vakre illustrasjonene du finner på produktene som gjør at denne produsenten skiller seg fra alt annet. DJECO finner du på museer som Louvre, Tate modern og MoMa.
Etablert på 50-tallet av kvinnelig gründer og med kontorer i hjertet av Paris. DJECO drives i dag av sønnen Frederic.

KAPLA - Open end toy

KAPLAklossen ble oppfunnet i 1987 og treverket kommer fra en liten skog midt i Frankrike. Treet blir testet i et eget laboratorium som velger ut den beste kvaliteten. Deretter kuttes klossene til, så nøyaktig at de ikke engang trenger å pusses etteprå. Kvaliteten gjør at klossen ikke bøyer seg og du kan bygge helt presise byggverk.

KAPLAklossen er en leke uten oppskrift. Det gir barn og voksne muligheten til å utforske egen kreativitet og skaperglede på en helt annen måte enn med vanlige byggesett.

Utvid KAPLA-settene med fargede klosser

ROOMMATE – økologisk og 100% GOTS sertifisert

Leken dansk design fra København. Grunnlagt av to mammaer med hjerte for bærekraft og miljø.

Alle produktene fra ROOMMATE er laget av materialer som er minimum 70% økologisk dyrket og hvor alle miljø og helsekrav ivaretas gjennom hele produksjonsprosessen. Sosiale kriterier og sikkerhet for arbeiderne er også en viktig del av miljøkravet som gjør, ikke bare produktene, men hele bedriften GOTS sertifisert.

PAPO – samlefigurer med museumskvalitet

Det er ikke uten grunn du finner PAPOS figurer på de viktigste museene verden over! Dette merket er kjent for å legge vekt på detaljer og riktig gjengivelse av både dyrenes størrelse og særtrekk. PAPO har i over 25 år utviklet en enorm samling med over 600 ulike dyr og figurer. Alt er designet i en liten landsby utenfor Paris og PAPO har vunnet mange priser for sine håndmalte figurer. 

Hva med å gi dyrene et sted å bo?

LE TOY VAN – miljø og bærekraft

Alle lekene fra LE TOY VAN lages utelukkende av gummitrær som er på slutten av sin livssyklus og ikke produserer gummi lenger.

Som spesialist på treleker har de vunnet over 200 priser verden over. LE TOY VAN deltar i prosjektet "One tree planted". Det betyr at når du kjøper en treleke fra dem, så er du samtidig med på gjenplante og opprettholde dyrebar skog andre steder i verden.

NAVIR – italiensk produksjon

Suveren kvalitet og god design kjennetegner NAVIR sine optiske leker.

Delene produseres i fabrikken i Milano, i spesiallagde maskiner, og produktene settes sammen og pakkes i en vernet bedrift. Walter, som er tredje generasjon, driver fabrikken sammen med onkelen sin. Hans pappa som er 76 år kommer fortsatt hver dag for å sjekke at det er orden på ting.
meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås