Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • 0
    Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

ENDELIG VÅR

Ingenting er som bar asfalt etter en lang vinter!

Rett utenfor døren, i hagen, i gata og i skogen er det massevis av herlige ting man kan finne på og pusle med. Her har vi samlet de mest populære lekene, enten du vil leke i sandkassen, spille utespill, sykle eller hoppe strikk!

Fartsfylt moro


"Bamse, bamse,

ta i bakken, 

Bamse, bamse, 

snu deg om.

Bamse, bamse,

vend tilbake

samme veien som du kom!"DET KLASSISKE RINGSPILLET


Plasser spillet 5-10 meter unna, avhengig av spillernes alder. Spillerne får 5 ringer og kaster alle fem på èn tur. Tell opp den totale poengsummen etter at alle ringene er kastet og skriv den ned. Den som til slutt har flest poeng etter f.eks 8 runder, vinner spillet. Man kan også spille med lag og lage turnering!

SPILL BINGO I SKOGEN

Med dette kule bingosettet kan barna utforske skogen og lære om planter og vekster vi finner i naturen samtidig som de konkurrerer. Spillet inneholder en sammenleggbar kasse og to bingobrett med bilder av ulike elementer man finner ut. Førstemann til fullt brett vinner!LA BARNA FÅ PLANTE OG SÅ

 

Å få ta del i å sette frø og se det vokse frem liv i en blomsterpotte er stor stas for barna. La dem få vanne når det trengs, plukke vekk ugress og visne blader, og passe på at den lille veksten har det bra. Dette kan gjøres inne på kjøkkenet, ute i hagen, på hytta eller på favorittplassen i skogen!

HURRA, SANDKASSETID!


Endelig er det mulig å grave i sandkassa igjen! Ta frem bøtter, spader, sil og lekebiler og lag kule tuneller, veier og store sandslott. 

Og du, man kan bruke mye man finner på kjøkkenet ute i sandkassa. Isbokser, dørslag, kopper og skåler kan være kule tilskudd til slottet :)HUSKER SOM DU FESTER MED TAU, I KROKER ELLER I TRÆR

Visste du at husking er bra for barna?  Barna trener vestibulærsansen (som sitter i indre øret). Stimulering av denne har stor betydning for hjernens tidlige utviklingBarna trener koordinasjon og balanseevne og får fartskontroll.

SPARKESYKLER & TILBEHØR

Se hele utvalget

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås