Til Toppen
 • 0
  Favoritt
 • 0
  Klikk & hent
 • 0
  Handlekurv

Frii Of Norway lager retro-inspirerte skolesekker og skoleutstyr med fokus på design og funksjonalitet. 
De superlette sekkene baserer seg på kunnskap og kompetanse fra mange års erfaring. De holder høy kvalitet og er et annerledes og kulere valg til tradisjonelle skolesekker. Sekkene er anbefalt av fysioterapeuter og kiropraktorer, har god bærekomfort og er de letteste sekkene på markedet.

Sekkene har eventyrlig og kreativt design, med klare farger og motiver fra barnas drømmeverden. 

KVALITETSSEKKER TIL 1.-3. KLASSINGENE


- Kvalitet som varer og 2 års garanti

- Bæresystem tilpasset barn: Ergonomisk utførelse, anbefalt av fysioterapeut

- Superlette sekker - den letteste på markedet, kun 840 gram!

- Smarte løsninger: Innvendig lomme til matboks, nettbrett, PC/skjerm. Ett-greps innstramming. Nøkkelringholder/kabinkrok i utvendig lomme til drikkeflaske

- Trygghet: Reflekser på alle sider. Regntrekk med refleks. Plassering av regntrekk i bunnen av sekken gir barnet bedre bevegelighet


Terningkast 5 i skolesekktest


Skolesekkene fra Frii of Norway fikk terningkast 5 i Dagbladets test av skolesekker 2020! Sekken omtales som funksjonell og ergonomisk, med mange smarte funksjoner. Den får blant annet skryt for:

 • Justerbare bryst- og hoftestropper
 • Den innebygde ryggspilen som følger ryggens kurve
 • Kompresjonsputene i rygg og hoftestropp
 • Magnetlåser og spenner som er enkle for barna å åpne/lukke selv
 • Den gode passformen - vekten fordeles riktig
 • Godt med reflekser og medfølgende regntrekk


«En sekk barnet kan ha i mange år, og lenger enn flere av konkurrentene. Designet er lekent, men mindre barnslig enn flere av konkurrentene.»

Andrea Nordbø, Vital Kiropraktikk Sør

Anbefalt av kiropraktorer

Skolesekkene fra Frii of Norway® representerer et friskt pust i et tradisjonelt marked. Sekkene har alle funksjoner en god skolesekk skal ha. Den sitter godt på barnets rygg. Den har en innvendig aluminiumspile som gjør at sekken holder riktig ergonomisk form, uavhengig av hvor mye som bæres.

Den største forskjellen fra andre sekker med god bærekomfort, er at sekkene fra Frii of Norway® har en egenvekt på ca 840 gram. Dette er vesentlig lavere enn de konkurrerende  skolesekkene vi har sammenliknet med. En lettere sekk gir mindre belastning på barnets  skuldre, nakke og rygg. 

En annen fordel med sekkene fra Frii of Norway®, er at regntrekket ligger i en lomme i bunnen av sekken i stedet for i toppen. Dette er en fordel i dagens samfunn hvor «mobil-nakke» eller et «fremoverlent hode» gir større og større utfordringer, til og med for barn. Barnet får friere og mer bevegelig nakke og hode, i tillegg gjør dette åpning og lukking av sekken enklere. 

Fra et faglig ståsted kan jeg trygt anbefale skolesekkene fra Frii of Norway®.

SKOLESEKKER & TILBEHØR

PENNAL

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås