Åpningstider
i Sprell-butikkene
Gavekort
finner du her
Kundeservice
23 22 22 22
Gratis innpakning
(send direkte til gavemottaker)
Hent i butikk
Kjøp på nett, bytt i butikk
Barnehage
Handle via Riktigeleker.no
MIN SIDE
Sprellvenn login

Over 24 unike, morsomme og utradisjonelle tips til pakkekalenderen


Tenker du smart, kan du slå mange fluer i et smekk!

Det kan være i vanskeligste laget å fylle kalenderen med 24 gaver. Du har kanskje ikke lyst til å fylle hver luke med sjokolade, godteri og ting som er morsomme i akkurat 2 minutter? Her får du tips til kalenderinnhold som ikke bare gir lekeverdi, men som også faktisk er utviklende for barnet, og som de kan ha glede av lenge.En utfordring om dagen

Djecos minigames-pakker er små esker som inneholder mange oppgavekort med ulike utfordringer og temaer, alt fra sudoku, prikk til prikk og finn 5 feil, til grafisk tegning, labyrinter og mye mer. Du fyller fint hele kalenderen med en pakke og de koster kun 79,-.


En kalenderluke som automagisk blir til en julegave

Djecos mange hobbysett har mange supre kalendermuligheter. Her får du sett med utstyr av fantastisk kvalitet. Maling og fargestifter som gir god og sterk farge på papiret, tykt og solid papir og papp, og masse annet tilbehør som sørger for at verkene blir en liten kunstner verdig. I sortementet finner du alt fra lerretsmaling, smykkelaging, mosaikk, skrapebilder mm. Barna skaper flere kunstverk per sett, så del opp innholdet i flere kalendergaver og lag et lite minijuleverksted. De ferdige verkene er kanskje en perfekt julegave til bestemor eller tante?


Frukt og grønt i kalenderen trenger slettes ikke å være kjedelig

Splitt opp sett med lekemat, gi litt hver dag og på julaften utstyrer du den lille kokken med et skikkelig kjøkken. Len deg tilbake og se mesterkokken diske opp noe godt til julemiddagen.


Eksperiment og forskning – herlig helgeaktivitet

Lag din egen boblende lava eller grav ut et skjelett. Samtidig som du fyller en kalenderluke har minstemann en herlig og spennende aktivitet å kose seg med på morgenkvisten.


Splitt og bygg opp til en skikkelig julegave

Vi har mange fine lekesett som egner seg godt til å fordeles på de 24 lukene. For eksempel Noahs Ark eller bondegård. Gi et dyr eller annet tilbehør hver dag og avslutt kalendertiden med arken eller gården på julaften. Da har barna små ting å leke med gjennom desember og spenningen bygges opp frem til den 24.
Har dere tradisjon med å åpne en pakke på morgenen, kan det jo være denne, og vips har barna masse underholdning mens du kan starte på ribba og pinnekjøttet.meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter
Instagram Instagram
Følg oss på Instagram for nyheter, tips, inspirasjon og konkurranser.


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås