Sprell logoSprell logo

Betaling og frakt

Betaling

På sprell.no benytter vi betalingsplattform er Adyen. Sammen med Adyen tilbyr vi betaling med Visa, Mastercard, Vipps, Klarna og Google Pay.

Når du handler på sprell.no vil beløpet bli reservert på kontoen din frem til vi sender varene fra lageret vårt, først da blir kortet/faktura belastet.

Vi må ha en registrert betaling før vi kan behandle bestillingen din.

Betaling med Klarna

Kjøp først. Betal senere - Fakturakjøp via Klarna

Velg å betale innen 30 dager, i slutten av måneden eller om noen måneder. Betalingsperioden starter når bestillingen sendes. Det betyr at du kan ta deg tid til å prøve varen i ro og mak før du bestemmer deg.Fakturering med 30 dagers forfall er gratis via Klarna. Fakturaen sendes til deg i en separat e-post til den e-postadressen du har oppgitt i kassen på sprell.no. For spørsmål om fakturaer og eventuelle purringer henviser vi til Klarna, som er ansvarlig for dette. Les alle detaljer om fakturakjøp her.

Se alle Klarnas vilkår og betingelser her.

Del opp betalingen via Klarna

Ved å dele opp betalingen kan du spre kostnadene dine i opptil 36 måneder. Du kan tilpasse betalingsplanen slik at den passer dine behov. Det kreves ingen registrering eller kredittvurdering.

Hvis du har ytterligere spørsmål eller bekymringer, er du velkommen til å ta direkte kontakt med Klarna her.

Klarnas håndtering av personopplysninger

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du betaler med Klarna eller bruker andre av Klarnas tjenester. Klarna og deres samarbeidspartnere behandler dine personopplysninger for å kunne tilby deg en enkel betalingmetode og også for å forenkle betalingsprosessen ytterligere neste gang du bruker Klarnas tjenester. Klarna behandler personopplysninger for å sikre din identitet, administrere kundeforholdet, forhindre misbruk eller feil bruk av betalingstjenesten, utføre kundeanalyser, kredittvurdering, risikoanalyser, risikostyring, forretningsutvikling, for kommersielle og markedsføringsmessige formål for egen del og for spesielt utvalgte samarbeidspartnere og for å overholde gjeldende lovkrav generelt. Personopplysninger er all informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til deg.

Se også Klarnas personvernerklæring.

Frakt

Hos Sprell er fraktkostnaden fra 59,- og du får fri frakt når du handler for 1000,- eller mer - forutsatt at varene sendes som varebrev eller postpakke til nærmeste postkontor hos Posten.

Når varene har forlatt vårt lager, går leveringsansvaret over til Posten, som leverer din bestilling innen angitt tid. Sprell kan ikke gi noen leveringsgaranti for varer som ikke er på lager når du bestiller eller for varer som har forlatt vårt lager. Det betyr at den totale leveringstiden før varene er fremme hos deg kan bli lengre enn det som er angitt som normalt for den valgte fraktmetoden, dersom transportøren selv forårsaker en forsinkelse.

Når vi har sendt bestillingen din, vil du motta en leveringsbekreftelse med et pakkenummer eller en sporingslenke til e-postadressen din. Bruk pakkenummeret eller sporingslenken til å spore leveransen.

Fraktkostnadene for retur ved angrerett og åpent kjøp betales av kunden. Ved reklamasjon er Sprell ansvarlig for returfraktkostnaden når reklamasjonen er godkjent og etter avtale. Du som kunde er ansvarlig for emballasjen og at produktet er pakket korrekt.

Fraktkostnaden for retur er basert på vekten av pakken. Fra 59,-

bird

Hos oss finner du et håndplukket utvalg av leker, interiør og utstyr til barn. Vi er kjent for våre kvalitetsleker som varer lenge, har høy lekeverdi og godt pedagogisk innhold. Sortimentet består av de beste merkene med trygge, gode materialer.