Sprell logoSprell logo

Om Sprell

Om Sprell

Lek, omsorg og design siden 1996

Velkommen til Sprells lekne verden, fylt med kvalitetsleker, babyutstyr og innredning fra kjente merker. Her finner du veldesignede leker som fremmer barnets utvikling, trygge produkter for de aller minste og tilbehør som gjør det enklere for deg som forelder. Alle produktene er laget av gode materialer og med omtanke for mennesker og miljø, barn og lek. De er enkle å elske, av mange og i lang tid fremover. Sprell er kjærlighet i lek!

Å oppmuntre til lek er kjernen i Sprell og drivkraften bak vår grunnlegger Hege Arnessen. Som nybakt forelder ville hun velge treleker av høy kvalitet, men til sin overraskelse fant hun ikke det hun lette etter. Noen år senere fikk Hege sjansen til å realisere drømmen om en annerledes, velassortert og omsorgsfull lekebutikk. Sprell var født.

Den første Sprell-butikken åpnet i Oslo i 1996. Med veletablerte butikker og norsk netthandel pakket vi ryggsekken med alt det beste fra Sprell og satte kursen mot Sverige. Høsten 2022 åpnet vi vår første butikk i Stockholm i Westfield Täby Centrum. Høsten etter åpnet vi e-handel, og hele Sverige fikk Sprell! Nå har Sprell hele 23 butikker i Norge og Sverige

Logoen vår har vært med oss siden starten. Hjemme hos familien Arnesen lå det alltid tegne- og malemateriell fremme, og en stolt storesøster tegnet et treffsikkert portrett av lillebroren. Tegningen har blitt en elsket figur som symboliserer alt som er Sprell: glede, lek og masse energi.

Sprell setter lek i sentrum

Lek får barn til å vokse. Leken åpner dører til nye verdener. Lek oppmuntrer til kunnskap. Å bidra til utvikling, opplevelser og gode relasjoner mellom barn og foreldre, mellom barn og andre barn gjennom lek er en hjertesak for Sprell.

Vi har bestemt oss for å bidra til barnas beste, og derfor står kjærligheten til leken sentralt i alt vi gjør. Det gjelder ikke minst sortimentet vårt, som kjennetegnes av funksjon, design og gode materialer som innbyr til lek og eventyr for barn fra null til tolv år - og deres foreldre og besteforeldre.

Vi unngår å klassifisere gutteleker og jenteleker. Vi ønsker å bidra til likestilling og mangfold, og inspirere til flere eventyr i naturen. At lekene våre har et høyt pedagogisk innhold, er det mange som setter pris på, ikke minst alle skolene og barnehagene som gjerne velger sine favoritter hos Sprell.

Vi ser hver dag at barn - og voksne - trives med Sprell. Å leke er å få kontakt med barna, så gi dem tid. Fang barndommens fineste øyeblikk når de kommer, og omfavn ditt indre barn. Magi kan oppstå. Leken bor i oss alle. Kom og lek!

Les mer: Sprell bryr seg om miljøet

bird

Hos oss finner du et håndplukket utvalg av leker, interiør og utstyr til barn. Vi er kjent for våre kvalitetsleker som varer lenge, har høy lekeverdi og godt pedagogisk innhold. Sortimentet består av de beste merkene med trygge, gode materialer.