Sprell logoSprell logo
Open-ended toysOpen-ended toys
Open-ended toysOpen-ended toys

Open-ended toys

Leker uten bruksanvisning.

Open-ended toys er leker som ikke begrenser barnas kreativitet og fantasi, og som kan utforskes på utallige måter. De åpner opp for en type lek som vokser og endrer seg over tid, samtidig som de oppmuntrer barn til å løse problemer mens de utforsker verden rundt seg.

Disse lekene utfordrer barna til å bruke sin fantasi og leke uten instruksjoner. Gjennom denne utforskende prosessen utvikler barna selvtillit, nysgjerrighet, tålmodighet og motstandskraft – egenskaper som legger grunnlaget for læring og personlig utvikling både på skolen og senere i livet.

Eksempler på open-ended leker inkluderer blant annet lekefigurer, dukker, kosedyr og byggeklosser som Kapla og Lego. Disse lekene tillater barna å utforske sine egne ideer og skape sine egne eventyr uten begrensninger, og dermed stimulerer de en mer selvstyrt og kreativ tilnærming til lek og læring.

bird

Hos oss finner du et håndplukket utvalg av leker, interiør og utstyr til barn. Vi er kjent for våre kvalitetsleker som varer lenge, har høy lekeverdi og godt pedagogisk innhold. Sortimentet består av de beste merkene med trygge, gode materialer.