Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • 0
    Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv


BRUK HODET, BRUK HJELMHvert år må rundt 5000 få legehjelp på grunn av sykkelskader. En hjelm forindrer ikke at man faller av sykkelen, men den kan gjøre skadene så mye mer ubetydelige.

Vi fører hjelmer fra Kiddimoto og Micro. Disse er spesielt gode på hjelmer til barn som er godkjent for all slags sommeraktivitet; både for bruk av sparkesykkel, sykkel og skateboard.

Hjelmen sitter godt på hode og kan stilles inn i nakken og har justerbar hakerem. Aerodynamisk lufting med 11 ventiler, og lettvekts innerskall med god myk polstring som gir ekstra god passform. Ytterskallet er laget av robust, slitesterk ABS.


Når bør du bytte ut sykkelhjelmen?
En hjelm svekkes ved helt vanlig bruk og både polstring og plastkonstruksjonen/ materialene blir dårligere over tid og påvirkes også av tørt, varmt vær og sollys. Mistes hjelmen i bakken mange ganger eller utsettes for støt vil den indre kjernen gradvis miste evnen til å forebygge hodeskader ved en ulykke. Du bør derfor jevnlig sjekke sprekkdannelser både inni og på utsiden. Er det en sprekk, selv om den er liten, er sannsynligheten for at sikkerheten er svekket så stor at hjelmen bør byttes ut uansett. Det er anbefalt at hjelmen byttes ut hvert 2-3 år avhengig av bruk, vedlikehold og oppbevaring. Dette gjelder selv om den ser helt fin ut.
meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås