Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv


BUGABOO FOX3 SALG

Akkurat nå får du 20% på den store kundefavoritten Bugaboo Fox3 - komplette barnevogner! I tillegg får du opp til 20% på design av din egen Bugaboo Fox3 dersom du ønsker å sette sammen valgfri base og kalesje. Se mer om hvordan du bestiller en komplett eller en egendesignet Bugaboo Fox3 lenger ned på siden.
BUGABOO FOX 3

Fantastiske Bugaboo Fox i 3. utgave er en enda smidigere og mer gjennomtenkt barnevogn enn noen gang tidligere! Med enda mer avansert suspensjon i hjulene er vognens kjøreegenskaper blant de beste på markedet, og du skal kunne trille den med èn finger på rett underlag. Det er stort fokus på ventilasjon, både i kalesje og i liggedel, som gjør at du i mye større grad kan ha kontroll på temperaturen til babyen din når dere er ute på tur. Nytt for utgaven er også designendring i chassis/base, hvor den klassiske aluminiumsfargen er byttet ut med en mørkere farge ved navn Grafitt, og nye freshe farger på kalesjene.

 

Bugaboo Fox er en strålende barnevogn som er enkel å manøvrere for alle. Svingbare hjul gjør den til en drøm å trille på trange fortau, i butikker eller på landevei. Vognen er ergonomisk utformet, den har fempunktssele, romslig underkurv og integrerte fester for søskenbrett, paraply og koppholder.


  Vognen slås enkelt sammen og kan bli meget liten, slik at du får den med deg i de aller fleste bagasjerom eller skibokser.

Den perfekte barnevogn for både liten og stor!
Nye designelementer

Bugaboo introduserer Grafitt, en splitter ny farge på aluminiumsbasen/chassiset. Denne fargen erstatter klassisk aluminium og gir et enda renere uttrykk som passer godt til alle tilgjengelige fargekombinasjoner!
Det ha også kommet freshe farger på kalesjene, og to av de komplette vognene kommer med nye, trendy farger; Forest green og Stormy blue!
Integrert ventilasjon i liggedel og kalesje

Vognen kommer med forlengbar kalesje med solbeskyttelsesfaktor UPF50, som gir maksimal beskyttelse mot sol, vind og regn. Den har også integrert ventilasjon og kikkehull. En liten del av kalesjen er erstattet med netting i mesh som sørger for god luftgjennomstrømning året rundt, og som den lille også kan kikke ut av. Denne nettingen er dekket for av en stofflik som kan brettes opp, som også gjør at du kan tette den igjen på de kaldeste vinterdager. Fordelen ved at stoffet kun skal brettes ned og ikke kommer med glidelås, er at det er lydløst og ikke vekker babyen.

Nytt for Fox 3 er at du også finner denne løsningen i liggedelen. Brett enkelt opp stoffliker på hver side av babyen hode og sørg for ekstra god ventilasjon på varme sommerdager!


Forbedret støtdemping i for- og bakhjul

Nå med enda bedre suspensjon i alle fire hjul og i chassis, som sørger for en ekstra behagelig tur for både deg og den lille.

Støtdempingen gjør et hvert underlag til en drøm!
Slik bestiller du:

Bugaboo vognen kan bestilles på to ulike måter:

Velg en komplett vogn eller bygg din egen ved å sette sammen valgfri base og kalesje.

Uansett om du velger en komplett vogn eller å designe din egen vogn er regntrekk inkludert.

KOMPLETT VOGN

Her kan du velge en helt komplett vogn hvor alle design- og fargevalg er gjort for deg.

DESIGN DIN EGEN VOGN

Her velger du deg deg først en sammensetting av farge på basen og tekstilen på vognen. Deretter velger du hvilken farge du ønsker på kalesjen. Kalesjen selges separat. Det vil si at spiler og fester følger med i basepakken. Dette gjør det superenkelt å endre farge på kalesjen senere, hvis ønskelig!

Hva er forskjellen mellom Bugaboo Fox 2 og Fox 3?

Bugaboo Fox 3 er en forbedret utgave av forgjengeren Fox 2. Den nye versjonen byr på bedre lufting foran i vognen, med en oppgradert sittedel med seler som er mykere og mer polstret enn tidligere. I tillegg kan du personalisere vognen din ytterligere ved å velge kalesjer i nye, spreke farger. 

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås