Til Toppen
 • 0
  Favoritt
 • 0
  Klikk & hent
 • 0
  Handlekurv

Frakt og betaling

Frakt

På Sprell.no kan du velge om du vil ha pakken levert av Posten hjem til deg på døren eller om du vil hente på postkontoret ditt. Du har følgende utleveringsalternativer:

 • Posten levere rett hjem til deg på kveldstid eller du kan velge å hente pakken på nærmeste postkontor eller post i butikk. Merk at hjemkjøring ikke er mulig overalt i landet. Om hjemkjøring ikke er mulig til ditt postnummer, så vil dette valget være deaktivert i kassen

Det er enkelt å se hva frakten koster. Vi har fast pris på frakt uansett hvor i landet du bor, og uansett hvor mye du kjøper*.

Fraktprisene* på Sprell.no er:

59,- kr Pakken levert med Posten til ditt postkontor
89,- kr Pakken levert med hjem til deg på kveldstid
89,- kr Pakken levert på jobben eller hjem på dagtid

*På noen store møbler er det et frakttillegg. Dette står tydelig i produktbeskrivelsen, og er også synlig i kassen. Husk, du betaler aldri mer enn det totalbeløpet som vises i kassen.

Leveringstid

Det er alltid spennende å få pakken fra Sprell - så fort som mulig! Vi pakker gavene normalt dagen etter at vi mottar bestillingen. Posten og Mypack henter på alle hverdager hos Sprell, og bruker fra 3-6 arbeidsdager på å transportere pakken fram til ditt leveringssted. Avhengig av hvor du bor, og hvilken dag du bestiller, tar det altså fra 3-7 dager innen du får varene.

Transportskade

Hvis du skulle være så uheldig å motta en skadet pakke, ber vi deg umiddelbart melde fra til Posten eller MyPack først. Send deretter gjerne en mail til oss på Kundeservice@sprell.no slik at vi kan få sendt deg en ny vare så raskt som mulig.

Uavhentede pakker

Dersom du bestiller varer, og pakken blir liggende uavhentet på utleveringssted ditt, slik at den returneres til Sprell, må vi belaste deg med et gebyr på kr 400,- kr. Beløpet dekker frakt- og ekspedisjonsgebyr som Posten/Mypack fakturerer Sprell.

Betaling – Kort eller Klarna faktura – Det er opp til deg ☺

Du kan velge mellom to trygge og enkle betalingsformer:

 • Bankkort eller kredittkort med VISA/Mastercard: Vi bruker Nets. Det er det samme selskapet som de fleste butikker, også Sprell, benytter til drift av sine bankterminaler. All informasjon vedrørende ditt kort blir overført på en sikker måte til Nets. Kortet ditt blir belastet først når vi sender varene til deg. Bestiller du varer og får en delsending, betaler du selvfølgelig bare for varene vi sender. Sprell lagrer ikke kortinformasjon din.
 • Klarna Faktura: Sprell bruker Klarna Faktura. Klarna er eiet av Nordea, ogspesialisert på enkel betaling med faktura på nettet. Velger du faktura, så får du 14 dagers betalingsfrist. Fakturaen blir sendt elektronisk (som en PDF) til den E-postadressen du har oppgitt i bestillingen. Du er selv ansvarlig for å legge inn korrekt e-postadresse. Om du velger Klarna Faktura i kassen, så må du legge inn ditt personnummer. Sprell lagrer ikke personnummeret, men sender det på en sikker måte til Klarna. Klarna gjør en automatisk kredittvurdering av deg som kunde. Du får umiddelbart svar fra Klarna på om kreditten er OK eller ikke. Husk at navn og personnummer må stemme overens for at Klarna skal godkjenne betalingen. Klarna faktura er en betalingsmåte som bare er mulig for personer over 18 år.

Husk det er ingen betalingsgebyrer på Sprell.no

Ha en god handel

Sprell.no

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås