2-4 dagers levering
i hele Norge
Frakt 59,-
(tillegg for store møbler)
Gratis innpakning
(send direkte til gavemottaker)
Hent i butikk
Kjøp på nett, bytt i butikk

Personvern og Cookiepolicy

Personvern

Som kunde er du opptatt av at Sprell håndterer dine personopplysninger og betalingsinformasjon på en betryggende og sikker måte. Les mer om vår policy her:

Dette lagrer vi:

Når du handler på Sprell.no, lagrer vi navn, adresse, mobilnummer og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via Posten, og for å kunne kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi lagrer også informasjon om varene du kjøper. Dette er nødvendig for å kunne pakke din bestilling hos oss. Vi bruker av og til informasjonen vi har lagret for å sikre at eventuelle nyhetsbrev du har meldt deg på hos oss, er relevante for deg. Sprell bruker et statistikkverktøy som heter Google Analytics. Dette lagrer informasjon om trafikk på sidene våre, og blir brukt av oss for å analysere trafikkstrømmer og salg. Vi bruker ikke Google Analytics til å analysere enkeltordre eller enkeltkunder.

Sprell videreselger ikke noen opplysninger om våre kunder til tredjepart.

Kortnummer oppbevares ikke hos Sprell.

Når du legger inn kortnummeret ditt på Sprell.no, så skjer det på en sikker side, og kortinformasjonen blir umiddelbart formidlet videre til Nets via en sikker forbindelse (SSL). Sprell oppbevarer ikke dine kortdetaljer.

Sprell belaster ditt kredittkort først når vi sender varen til deg.

Når du handler på Sprell.no, og velger å betale med kredittkort, reserveres i første omgang bare beløpet du har handlet for på kortet. Først når vi pakker og sender varen blir ditt kredittkort belastet. Dette gir deg ekstra sikkerhet i forhold til bruk av kredittkort hos Sprell.no

Som kunde av Sprell kan du enkelt melde deg på og av vårt nyhetsbrev.

Du mottar bare nyhetsbrev fra oss om du selv har valgt å melde deg på vårt nyhetsbrev. Du kan enkelt melde deg av vårt nyhetsbrev ved å klikke på linken øverst/nederst i nyhetsbrevet du sist fikk tilsendt.

Vår Cookie/Informasjonskapsel policy

Når du bruker nettbutikken vår, lagres informasjonskapsler som brukes av din nettleser på harddisken. Vi kan bruke denne informasjonen i bestillingsprosessen, for å lage statisitikk over bruken av våre nettsider. Informasjonen videreformidles ikke til noen tredjeparter.
Informasjonskapslene våre inneholder ikke noen form for personlig identifiserbar informasjon og utløper automatisk etter få uker.

Instagram

Sprell viser bilder fra Instagram som er lagt ut av Sprell med eventuelle godkjennelser av fotografen. Bilder tagget med #sprellbutikkene og er publisert av Instagrambrukere som offentlige bilder. I tillegg viser vi våre egne bilder fra vår Instagramkonto Sprellbutikkene og Sprellbergen.

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter
Instagram Instagram
Følg oss på Instagram for nyheter, tips, inspirasjon og konkurranser.


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås