Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • 0
    Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Ergobaby tilbyr et utvalg av gode, ergonomiske bæreseler som passer det moderne foreldreskapet!

Fra øyeblikket barnet blir født, er det ingenting man er mer opptatt av enn å holde barnet nære, og babyer elsker å høre lyden av hjertet og kjenne varmen fra mor og far. Ergobabys bæreseler er designet for å kunne holde og vugge babyen, samtidig som den får god støtte og sitter i en ergonomisk bæreposisjon. 

OMNI 360 COOL AIR MESH


Ergobabys alt-i-ett bæresele der du kan bære i alle bæreposisjoner fra barnet er nyfødt og opp til hele 20 kg! Selen er laget med et såkalt mesh-stoff, som er et nettinglignende, lett og luftig stoff, som likevel er kraftig og føles godt mot huden til både liten og stor. Dette gjør den til et svalere alternativ, perfekt på varme dager eller om du eller babyen din fort blir varm. 

Ergobabys seler er like behagelig for deg som for barnet ditt. Bæreselene fordeler barnets vekt jevnt over dine hofter og skuldre, slik at du enkelt kan ha barnet nære, men samtidig ha hendene fri og unngå at ryggen blir feilbelastet. Med Ergobaby kan du bære barnet på magen, ryggen og på hoftene. 

EMBRACE


Dette er en myk, koselig og behagelig bæresele for nyfødte, som bidrar til å lære deg og barnet ditt hverandre å kjenne, og finne deres felles rytme. Selen er laget i myk tekstil som omslutter barnet og gir ergonomisk støtte, den festes enkelt på sidene og ryggen med solide spenner, og den er liten og nett, som gjør at den passer perfekt i stellevesken når den ikke er i bruk.

Alle Ergobabys bæreseler er godkjente som hoftevennlige produkter av International Hip Dysplasia Institute, og er merket hos AGR, som produkter som er gode for ryggen. Med andre ord sitter babyen i beste mulige posisjon som gjør det behagelig både for den og deg. 

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås