Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • 0
    Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

LEK & MORO MED VANN

Å leke med vann er alltid morsomt, og med en gøyal vannleke eller to, blir det desto morsommere.

Det finnes mange kule og fine aktiviteter barna kan gjøre for å bli tryggere i og rundt vannet. Ved å observere, undersøke og plaske lærer de dessuten masse. Her finner du badetøy, basseng og leker som passer perfekt til lek i hagen eller på stranden når varmegradene kryper oppover. 

Lær gjennom vannlek

Det er noe magisk med dette artige, våte. Ved å observere, undersøke og plaske lærer barna dessuten masse. Det finnes mange kule og fine aktiviteter barna kan gjøre som gir timevis med herlig og kreativ lek for liten og stor!


- Lag labyrint ute i hagen, og legg løypa gjennom plaskebassenget og sprederen. Hvem er raskest og hvem blir våtest?

- Ha vannkrig med vannballonger og bøtter

- Lag en vannstasjon i hagen. Fyll en bøtte eller beholder med vann, og finn frem små og store plastikkformer, tomflasker, kjøkkenredskaper og lignende barna kan bruke til å øse og plaske i vannet med. Gøyal og superenkel lek!

- Fiskesett med flytende fisk og fiskestang. Leken er super for den gir barna mulighet til å erfare hvordan forskjellige materialer flyter eller synker, og hvordan fiskene kan fiskes opp og kastes ned i vannet igjen.

STRAND OG VANNLEKER

BADETØY & TILBEHØR

Bli klar til varmere temperaturer med supersøtt badetøy, leker og tilbehør fra Liewood.

Badetøy fra Liewood

Nå får du 30% på badetøy til barna fra herlige Liewood. Badetøyer er laget i elastisk Oeko-tek sertifisert materiale som beskytter mot solens UV-stråler med den høyeste ultrafiolette beskyttelsesfaktoren på 50.

La barna leke i hagen og hoppe i bassenget eller bølgene i det fineste badetøyet.

*Gjelder så langt lageret rekker.

Solhatter, sandaler og håndklær

GØYALE HAGELEKER

Endelig kryper varmegradene oppover! Det betyr gjerne at vi tilbringer enda mer tid ute. Hagen og bakgården er et supert sted for lek og moro, og der gjør det heller ikke noe om vi griser litt ekstra med vann!

Vi har nostalgiske favoritter som ringspill, krokket og hoppetau.

Gøy med drageflyvning

Å fly drager er både fascinerende og skikkelig gøy for liten og stor. Å se en drage fly opp i lufta mens du holder i snora og styrer den selv er magisk, og gir nesten en følelse av å fly selv!

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås