Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • 0
    Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Barn elsker å kle seg ut og karnevalstiden er en evig favoritt! 

Hvor morsomt er det ikke å pønske ut det perfekte kostymet? Enten det er en kjole, full drakt, tilbehør eller ansiktsmaling, er det også mye man kan tilføre selv for å sette prikken over I'en. 


HER FINNER DU ALT DU TRENGER TIL UTKLEDNINGSFESTEN:


Å kle seg ut som et dyr, enten det er et dyr som finnes på ordentlig eller et fantasidyr, er alltid en slager. Barna elsker det, det er enkelt for mor og far, og det er kostymer som er aktuelle i mange år fremover!


Et kostyme er ikke nødvendigvis et fullt antrekk! Noen ganger kan man kjøpe litt og gjøre resten hjemme. Hva med å kjøpe et sett med vinger og bruke de til en av finkjolene man har i klesskapet? Vips, så er man en fe! Eller så kan man ha en tigerlue og hale til en oransje strømpebukse og genser. Mulighetene er uendelige!


Mange små jenter og gutter drømmer om å være superhelter og prinsesser, men det kan også være moro å kle seg ut som de aller største forbildene; mamma og pappa. Kostymer til både superhelter og hverdagshelter finner du her!


Selv de aller minste vil være med på karnevalet. Da er det kjekt med enkle kostymer, som ikke blir for mye å ta av og på, og som ikke har for mye stæsj som den lille henger seg opp i.


Du trenger ikke være kunstner for å få til ansiktsmaling! Her finner du geniale sett med maler som er enkle å følge, maling i både klassiske og litt annerledes farger, og tusjer som gjør at du kan tegne som på papir.

Alt er selvsagt helt giftfritt og trygt på huden!


meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås