Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • 0
    Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Knask eller knep? Tips til Halloween-feiringen

Den skumleste tida i året er snart her – det er tid for Hallowen! Barna elsker Halloween, for da kan de kle seg ut som skumle monstre, prinsesser og trollmenn eller kule superhelter.

Vi har samlet alt du trenger for å arrangere en skremmende og gøyal fest, enten du skal stelle i stand for små hekser og troll, eller prinsesser og drager. Dekorer et skikkelig festbord med duk, kopper og tallerkener med Halloween-motiv. Populære pyntefavoritter er spindelvev, flaggermus, hodeskaller og skjeletter. Og selvfølgelig gresskar! Ta på kostyme, pynt festbordet og bak skummelt gode muffinser og kaker.

Tips til pynt og aktiviteter du enkelt fikser selv

BINGO Lag en Halloween-finne-bingo, og la barna finne ulike ting hjemme og krysse av på et ark for funnene de gjør. Premie til den som finner tingene først!

SPØKELSESVANDRING Lag en liten spøkelsesløype inne eller ute, la barna krype under et bord med teppe over, gjennom spindelnettet av garn som er hengt opp på kryss og tvers i gangen, inn i en hule bak sofaen og klatre opp spøkelsesfjellet til toppen av trappen. Langs veien legger du ut skåler med skummelt godteri eller små oppgaver og spørsmål som må besvares. 

REBUS Lag en skummel rebus eller gåte og la barna finne løsningen  - premien er halloweengodis!

SKUMMELT GODT SNOP Bak skumle muffins - grønn konditorfarge gjør de litt ekle å se på, men gode å spise. Legg en gummigodis-mark nederst i saftglasset.

HANSKEGODIS Server slikkeriet i en engangshanske. Det er litt ekkelt å plukke opp godteriet, men også veldig morsomt!

HENGENDE MARSMALLOWS Bruk nål og trå, og tre marsmallows på trådene og lag øyne med rosiner eller tilsvarende. Heng tråden i taket og la marsmellowsene henge ned i rommet. Kul aktivitet er å la barna prøve å spise marsmallowsene uten å bruke hender.
SPINDELNETT ELLER LABYRINT Heng garnremser ned fra taket eller knyt de sammen som et spindelnett og fest i tak og vegger slik at det fomer en liten labyrint barna skal komme seg gjennom uten å røre. Det samme kan du gjøre med foreksempel toalettpapir.

LYKT Surr litt gassbind rundt syltetøyglass eller telysholdere, la det være litt glass synlig, her setter du to øyne og vips har du en mummie-lykt.

PAPPTALLERNER PÅ VEGGEN gir billig og skummel kunst.

MALTE STEINER ELLER DORULLER Mal steiner eller tomme doruller sorte, oransje eller grønne og tegn på skjelettansikt, Batman, hekseansikt eller gresskaransikt.

SMÅSPØKELSER Du trenger to hvite servietter og litt sort tråd/garn per spøkelse. Krøll sammen en serviett til en ball, brett den andre servietten ut og legg ballen inni, knyt tråden rundt ballen og servietten slik at det blir som et hode. Tegn på øyne. Psst: du kan også bruke kjærlighet på pinne, brett servietten rundt selve kjærligheten og knyt tråden der pinnen begynner.

Dekorer til en skummel feiring

Å pynte huset til Halloween kan være en morsom familieaktivitet! Dekorer med ballonger, spindelvev og girlandere.
Eller hva med å lage noe av pynten selv? Et selvutgravd gresskar setter prikken over i-en for festen!
Sett med 5 praktiske verktøy som gjør utskjæringen av gresskaret til Halloween mye enklere!

I pakken får du to små kniver med sagblader, som er smarte til å skjære ut øye, nese, munn og topplokk. Du får en spade som du kan grave ut innmaten med, et rulleverktøy og et verktøy med spiss tupp, slik at du kan skrape inn alle de små detaljene. Du får også med en bok med 7 sjablonger og forslag til hvordan du kan gjøre utskjæringen.Halloween-kostymer

...til liten og stor :) Kostymet trenger heller ikke å være så skummelt. Vi har et stort utvalg skumle drakter, morsomme masker, søte kostymer, tatoveringer og ansiktsmaling som er med på å gjøre feiringen ekstra gøyal.

SE HELE UTVALGET

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås