Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • 0
    Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

I over 20 år har Sprell tilbudt fantastiske kvalitetsleker, nydelig barneromsinteriør og praktisk utstyr som både store og små elsker. I dag er vi stolte av å ha hele 13 butikker fordelt over noen av Norges aller største byer; Oslo og omegn, Bergen, Stavanger og Trondheim. Les mer om Sprell i bunnen av siden.

Velkommen til oss!

Vi ber deg om å bidra til å forhindre videre smitte.
Vi ønsker gjerne besøk av deg i butikkene, men føler du deg dårlig ønsker vi at du besøker
sprell.no.


På Sprell.no holder vi alltid åpent, og vi tilbyr levering hjem på døren!

Du kan bruke Klikk & hent på nett, betale med Vipps og få varene hjemkjørt direkte fra din Sprellbutikk samme dag (uten å måtte besøke butikken). Vi sender varene hjem til deg/utsiden av døren din for 59,-

I over 20 år har Sprell tilbudt fantastiske kvalitetsleker, nydelig barneromsinteriør og praktisk utstyr som både store og små elsker. Ved etableringen i 1995 var vi en bitteliten bedrift med en enslig butikk på Majorstua i Oslo, men med årene har vi har vokst oss store og mange forbinder oss med akkurat det som er viktigst for oss; kvalitet!

I dag er vi stolte av å ha hele 13 butikker fordelt over noen av Norges aller største byer, med større utvalg og finere leker enn noensinne. Hos oss fokuserer vi på trygge leker av høy kvalitet, som stimulerer barnets utvikling og med pedagogisk innhold. Vi vil gjerne vise deg at det finnes et mangfold av gode produkter til barn, med høy lekeverdi, for leken er så viktig for barnet utvikling. Vi satser på naturmaterialer, god design og god kvalitet, og hos oss finner du også en rekke kjente kvalitetsmerker.

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås