Til Toppen
 • 0
  Favoritt
 • Klikk & hent
 • 0
  Handlekurv

Bli kjent med verdens dyr

Å lære om verdens dyr er en verdifull opplevelse for barna. Gjennom å utforske dyrelivets mangfold utvikler barna en dypere forståelse for naturen, et ansvar for miljøet og det skaper et grunnlag for å dyrke omsorg, ikke bare for dyr, men også for mennesker. Flere barn er veldig glad i dyr og de har gjerne også et favorittdyr, enten det er hund, katt hest eller løve.

Her finner du et bredt utvalg av husdyr, jungeldyr, havdyr og bondegårdsdyr - både i form av kosete bamser og håndmalte miniatyrfigurer, som gir rom for både gøy lek og læring!

10 morsomme fakta om dyr


 1. Elefanter har en utrolig god hukommelse og kan huske steder og individer i flere år.
 2. Delfiner sover med én hjernehalvdel av gangen. Den andre halvdelen forblir våken for å holde den i stand til å puste og være oppmerksom på potensielle farer.
 3. Pinnsvin har opptil 5000 pigger på kroppen. Dette er modifiserte hår som beskytter dem mot rovdyr.
 4. Kameleoner har en rask og presis evne til å endre farge, ikke bare for kamuflasje, men også som en måte å kommunisere med andre kameleoner på.
 5. Sjiraffer har en lang, blåsvart tunge som kan være opptil 45cm lang. Dette hjelper dem med å nå blader høyt oppe i trærne.
 6. Sebraens striper er ikke bare fine å se på. Stripene bidrar til å avverge blodsugende insekter som mygg og fluer.
 7. Skilpadder har en sterk følelse av stedsans og evnen til å finne veien tilbake til fødestedet sitt, selv om de har vært borte i mane år.
 8. Sjøhester er en type fisk der hannene er de som bærer og føder barnet. Hunnen legger eggene i en pose på hannens mage, der de utvikler seg til fult formede unger.
 9. Frosker har en spesiell hud som tillater de å puste gjennom huden. Dette kalles kutan pusting, og det gir dem en alternativ måte å ta opp oksygen på når de er under vann.
 10. Flaggermus er det eneste pattedyret som er i stand til aktiv flyvning. Vingene deres er dannet av hud som strekker seg mellom fingrene.

WWF kosedyr

Ved kjøp av en bamse fra WWF støtter du deres viktige arbeid med å bevare dyrelivet og miljøet.

WWF lager kosedyr som varer, i en miljøvennlig produksjon med 100% resirkulert materiale. World Wide Fund for Nature setter etisk produksjon av leker og beskyttelse av dyrelivet i sentrum. Ved kjøp av en WWF bamse kan du være trygg på at du gjør et godt kjøp. I utvalget har vi ulike kosebamser i flere forskjellige størrelser og varianter.

Papo dyrefigurer

De herlige miniatyrfigurene fra Papo er håndmalte og fulle av detaljer. Papo dyrene er flotte både som samleobjekter og til å leke med. Samle alle favorittdyrene og gjør klar for timevis med gøy lek!

Lek og lær om dyrene

Dyrekostymer

Barn elsker å kle seg ut i dyrekostymer, og det er en fantastisk måte å utforske fantasien på! Gjennom kostymene blir de forvandlet til løver som brøler eller fisker som svømmer. Dette gir dem sjansen til å oppdage dyreverdenen og uttrykke sin egen kreativitet mens de leker ut fantasien. Rolleleken fremmer også samarbeid og deling blant barn mens de leker sammen.

Flere favoritter fra dyrelivet

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås