Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • 0
    Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Tid for vinterlek

Det er herlig å kunne leke ute i snøen, bygge snømenn og snølykter, for så å varme seg på koppen med kakao etterpå. Med kjelker, rompeakebrett og miniski blir det full fart i bakken både for liten og stor.

Vi har et stort utvalg til vinterleken ute, i tillegg til termoser, matbokser og pølsespyd til skituren.

UT PÅ TUR

Det er så herlig å være ute om vinteren! Ta lunsjen ute, pakk en ordentlig god matpakke og noe varmt i termosen, og trask avgårde.


PINNEBRØD PÅ BÅL

To kopper hvetemel, litt salt og en teskje bakepulver eltes sammen med vann til en passe tykk deig. Kna godt, rull deigen til en lang pølse og snurr den rundt en pinne/grillspyd. Beveg spydet mens brødet steker frem til det er gyldent og fint!

UTELEKER

Mange av sommerens uteleker kan også være helt supre om vinteren!
Ringspill, kubb og bøtte og spade er like morsomt i snø som i sand og på gress.

Gøyale aktiviteter i snøen

HOPPBANE
Skal du lage hopp- eller bobbane vil den bli ekstra rask om du sprayer den med vann og lar det stivne! Et tips er å forme den med langsiden på en 1 1/2 flaske, da blir den jevn og fin. Lag mål- og startflagg av tegneark eller papp/kartong og fest på for eksempel en pinne fra skogen eller en grillpinne.

FARGERIKE ISSKULPTURER
Tomme melkekartonger, pappkopper og andre oppbevaringsbokser passer helt utmerket som isformer! Fyll boksene med vann, hell oppi maling fra Djeco og sett formene ut i kulda. Så fort isen har stivnet er det bare å presse ut skulpturene, bruke fantasien og lage morsomme kreasjoner.

SNØLYKT
Bland litt fingermaling eller vannmaling med vann og dynk noen av snøballene, vips - en fargerik lyslykt som ingen andre har!

ISLYKT
Finn to bokser i ulik størrelse. Fyll den minste med vann, og sett oppi den største, og fyll så også den med vann. La det fryse til is. Når isen er hard fjerner du den minste boksen og løfter den store isblokken ut. Sett noen telys oppi og lag koselig utelys.

VINTERLEKER
Arranger et OL med akekonkurranse, skihopp, snømannbygging og løping i snø! Førstemann i mål!

LAG ISLYKTER OG LEK ARKEOLOG

Fyll en beholder eller bøtte med vann og putt dinosaurene i vannet. Om du lar bøtten stå ute over natten fryser vannet til is, og de små kan få leke arkeologer! Også gøyal pynt til utebursdagen.

LAG FARGERIKE ISSKULPTURER

Tomme melkekartonger, pappkopper og andre oppbevaringsbokser er supre isformer! Fyll boksene med vann, hell opp i maling fra Djeco og sett formene ut. Så fort isen har stivnet er det bare å dytte ut skulpturene, bruke fantasien og lage fine lykter og andre kreasjoner!

SE HELE UTVALGET

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås