Sprell logoSprell logo

Bugaboo Butterfly

BUGABOO BUTTERFLY

Vognen for små og store eventyr

Bugaboo Butterfly er Bugaboos letteste, mest kompakte reisevogn. Vognen er perfekt til både små og store reiser, og er full av smarte og gjennomtenkte funksjoner som gjør det både enklere og morsommere å reise med barn. 

Reisevognen slår du opp eller ned på 1 sekund, med én hånd! Sammenslått blir vognen liten nok til å gå som håndbagasje hos de fleste flyselskap. Den blir på størrelse med en koffert, og er veldig praktisk i små ganger og korridorer, den kan oppbevares i skap uten problemer, og den får plass under kafébordet.

Barnevognen har en robust konstruksjon, som gjør den stødig og stabil, samtidig som den kun veier 7,3 kilo. Den er derfor lett å trille og bære. Vognen kan bæres med den integrerte skulderstroppen, eller fotstøtten som også fungerer som et håndtak.

bird

Hos oss finner du et håndplukket utvalg av leker, interiør og utstyr til barn. Vi er kjent for våre kvalitetsleker som varer lenge, har høy lekeverdi og godt pedagogisk innhold. Sortimentet består av de beste merkene med trygge, gode materialer.