Sprell logoSprell logo

Bugaboo Donkey

BUGABOO DONKEY

Enkel-, tvilling- og søskenvogn i en og samme vogn

Bugaboo Donkey er en praktisk vogn hvis du har eller har planer om to barn - eller ønsker en enkeltvogn med stor bagasjeplass. Rammen/basen er justerbar i bredden og kan enkelt gjøres om fra enkelvogn til dobbelvogn. Smidig med svingbare hjul, urban og gjennomtenkt og du kan velge flere farger på trekk og kalesje.

Bugaboo Donkey mono er en barnevogn for ett barn med ekstra stor bagasjeplass. Ikke bare har vognen en romslig underkurv, men den er også utstyrt med en sidekurv som har en kapasitet opp til 10kg. Et utmerket alternativ om man ønsker stor bagasjeplass - og er heller ikke dumt dersom nummer to etter hvert melder sin ankomst. For et søskenpar kan mono-vognen enkelt forvandles til Bugaboo Donkey duo med en tilleggspakke. Ved tvillinger kan vognen likeså omgjøres til Bugaboo Donkey twin.

Bugaboo Donkey kan settes opp som 3 ulike vogner:

bird

Hos oss finner du et håndplukket utvalg av leker, interiør og utstyr til barn. Vi er kjent for våre kvalitetsleker som varer lenge, har høy lekeverdi og godt pedagogisk innhold. Sortimentet består av de beste merkene med trygge, gode materialer.