Sprell logoSprell logo

Bugaboo Fox

BUGABOO FOX

Bugaboo Fox er den mest populære vognen blant Bugaboo sine varianter. Dette er en klassisk barnevogn for ett barn i full størrelse. Vognen har fokus på komfort hos forelder og barn; den er både superlett å manøvrere og behagelig for den lille å nyte i timevis. Bugaboo Fox er designet for å vare lenge og det modulære designet gjør det også enkelt å reparere eller erstatte enkeltdeler dersom det er nødvendig. En godt gjennomtenkt barnevogn som er enkel å elske!

Bugaboo Fox 5

Den store kundefavoritten Bugaboo Fox har nå kommet med en splitter ny versjon - Bugaboo Fox 5, en ny og forbedret utgave av den allerede høyt verdsatte barnevognen! Med et nytt, elegant design på hjulene og enhåndsjustering av høyde på håndtaket er det enda større fokus på kjørekomfort enn tidligere. Uttrekkbare muligheter både i beinlengde, kalesje og underkurv gjør vognen enda mer brukervennlig, og gir rom for at barnet vokser. I tillegg er Fox 5 delvis produsert med bio basert materiale, som reduserer CO2 utslipp med hele 20%!

bird

Hos oss finner du et håndplukket utvalg av leker, interiør og utstyr til barn. Vi er kjent for våre kvalitetsleker som varer lenge, har høy lekeverdi og godt pedagogisk innhold. Sortimentet består av de beste merkene med trygge, gode materialer.