Sprell logoSprell logo

Bursdag og fest

Bursdag & fest

Skal du arrangere barnebursdag? Å feire bursdag er ofte et høydepunkt for barna, og en dag med mange forventninger. Det er en dag for gaver, bursdagskaker og for å samle venner til lek, moro og bursdagssang. Du finner alt du trenger av bursdagspynt, dekorasjoner, ballonger, engangsservise og morsomt tilbehør til bursdagen hos Sprell.

På den store dagen er det gjerne mye som skal organiseres, og barn som skal underholdes og mates. Vi har samlet tips og triks som gjør barnebursdagen både enklere og morsommere her.

Temabursdag

Det finnes et hav av ideer og måter å feire barnebursdagen på, både borte og hjemme. Mulighetene er uendelige, og det er bare barnas fantasi og ønsker som setter grenser! Hva med en temafest? La barna få velge tema selv, kanskje vil de kle seg ut som sjørøver, drager og prinsesser? Vi har et stort utvalg kostymer, dekorasjoner, servise og annet tilbehør i gøyale temaer. Klikk deg inn på hver kategori for å finne bursdagspynt, dekorasjoner og tilbehør til et bestemt tema under, som for eksempel prinsesser, jungel, kjøretøy eller sirkustema. Du finner girlandere, ballonger, figurer, duker og kakepynt, i tillegg til bursdagshatter, tallerkener, kopper og servietter i samme tema.

Hvordan lage barnebursdag?


Skal du arrangere barnebursdag? Uansett tema, lokasjon eller hvor mange som kommer så er bursdager noe mange barn gleder seg til. Det er en dag hvor de får leke sammen med vennene sine, pakke opp gaver og spise deilig bursdagskake. En god regel kan være å inkludere bursdagsbarnet i selve planleggingen, da det tross alt er deres bursdag. Da kan dere sammen sette forventningene for dagen, og drodle idéer og tanker.

bird

Hos oss finner du et håndplukket utvalg av leker, interiør og utstyr til barn. Vi er kjent for våre kvalitetsleker som varer lenge, har høy lekeverdi og godt pedagogisk innhold. Sortimentet består av de beste merkene med trygge, gode materialer.