Sprell logoSprell logo

Gøy med vann

Gøy med vann!

Barn elsker å leke i vann, og med en gøyal vannleke eller bøtte og spade, blir det desto morsommere. Det finnes mange kule og fine aktiviteter barna kan gjøre for å bli tryggere i og rundt vannet. Ved å undersøke, føle på underlag og plaske lærer de masse! Vi har samlet noen av våre bestselgende vann- og strandleker, når varmen nå melder sin ankomst. Husk sikkerhet med flytevest, armringer og uv-telt som beskytter barna mot den sterke solen.

Uv-telt beskytter de små mot solen

Våre uv-telt fra Liewood og Konges Sløjd er bestselgere år etter år - og det er ikke rart! Et uv-telt beskytter barna mot de skadelige solstrålene, i tillegg til å gi en kjølig og skyggefull plass hvor de små kan både leke og hvile. Uv-teltene er enkle å slå opp og ned, og lette å bære med seg - praktisk for barnefamilier på farten! Med disse herlige popup strandteltene kan barna trygt nyte en koselig dag på stranden uten bekymring for solskader.

Og dersom det plutselig oppstår vind eller regn - som den norske sommeren ikke er helt fremmed for - er det veldig deilig å kunne sette seg i teltet!

Det er noe magisk som skjer når barn møter vann

Ved å observere, undersøke og plaske lærer barna dessuten masse. Det finnes mange kule og fine aktiviteter barna kan gjøre som gir timevis med herlig og kreativ lek for liten og stor!

Her er noen sprelske gøy med vann tips:

  • Lag labyrint ute i hagen, og legg løypa gjennom plaskebassenget og sprederen. Hvem er raskest og hvem blir våtest?

  • Lag en vannstasjon i hagen. Fyll en bøtte eller beholder med vann, og finn frem små og store plastikkformer, tomflasker, kjøkkenredskaper og lignende barna kan bruke til å øse og plaske i vannet med. Gøyal og superenkel lek!

  • Fiskesett med flytende fisk og fiskestang. Leken er super for den gir barna mulighet til å erfare hvordan forskjellige materialer flyter eller synker, og hvordan fiskene kan fiskes opp og kastes ned i vannet igjen.

Lag hjemmelaget is!

Hjemmelaget is er så godt - og mulighetene er uendelige! Bruk saft, brus eller smoothie med barnas favorittsmaker.

Prøv en av våre favoritter: kiwi, banan, gresk yoghurt, spinat og honning - mmm deilig!

Husk at mange barn også elsker isbiter, så hvorfor ikke bare fylle dem med vann?

Sprell gjenbruksnett - en utmerket strandbag

De fine, store og praktiske gjenbruksnettene våre er helt geniale, og passer perfekt som en strandbag! Bruk de til blant annet:

  • Oppbevaring av strand- og vannleker
  • Til svømmehallen
  • Håndklær
  • Skift

Nettene er laget av 80% resirkulert plast og er 100% resirkulerbare! Det tåler opptil 8 kg.

bird

Hos oss finner du et håndplukket utvalg av leker, interiør og utstyr til barn. Vi er kjent for våre kvalitetsleker som varer lenge, har høy lekeverdi og godt pedagogisk innhold. Sortimentet består av de beste merkene med trygge, gode materialer.