Sprell logoSprell logo

Halloween - akkurat passe skummel

Akkurat passe skummel halloween

Den skumleste tiden i året er her – det er tid for Halloween!
Barna elsker Halloween, for da kan de kle seg ut som skumle monstre, prinsesser og trollmenn eller kule superhelter.


Her har vi samlet halloween kostymer for barn, og alt annet du trenger for å arrangere en skremmende og gøyal fest. Vi viser også hvordan du enkelt kan legge halloween sminke med ansiktsmaling, og tips til hjemmelaget Halloween pynt og aktiviteter til de små! Ta på et kostyme, pynt festbordet, bak skummelt gode muffinser og kaker og nyt en passe skummel feiring.

Halloween pynt

Å pynte huset til Halloween kan være en morsom familieaktivitet! Dekorer et skikkelig festbord med kopper, tallerkener og servietter med Halloween-motiv. Populær pynt til halloween er spindelvev, flaggermus, hodeskaller og skjeletter. Og selvfølgelig gresskar! Eller hva med å lage noe av pynten selv? Et selvutgravd gresskar setter prikken over i-en for festen! En storfavoritt blant barna er også skumle muffins med konditorfarge - nam!

Halloween kostyme

...til liten og stor :) Kostymet trenger heller ikke å være så skummelt. Vi har et stort utvalg av morsomme, søte og skumle halloween kostymer, i tillegg til morsomme og skumle masker. I utvalget finner du blant annet pirat kostyme, fe vinger, brannmann kostyme, heksekostyme og dyrekostymer.

Lag ditt eget halloweenkostyme

Det er også fult mulig å ha et enkelt halloween kostyme man kan lage selv med klær og tilbehør man har hjemme! Pimp opp det hjemmelagde kostymet med halloween ansiktsmaling - vær en flaggermus, heks, enhjørning eller klovn - med kul halloween sminke er det kun fantasien som setter grenser!

Smink deg som en edderkopp

Smink deg som et skjelett

Tips til pynt og aktiviteter du enkelt fikser selv

BINGO Lag en Halloween-finne-bingo, og la barna finne ulike ting hjemme og krysse av på et ark for funnene de gjør. Premie til den som finner tingene først!

SPØKELSESVANDRING Lag en liten spøkelsesløype inne eller ute, la barna krype under et bord med teppe over, gjennom spindelnettet av garn som er hengt opp på kryss og tvers i gangen, inn i en hule bak sofaen og klatre opp spøkelsesfjellet til toppen av trappen. Langs veien legger du ut skåler med skummelt godteri eller små oppgaver og spørsmål som må besvares.

HALLOWEEN REBUS Lag en skummel rebus eller gåte og la barna finne løsningen - premien er halloweengodis!

SKUMMELT GODT SNOP Bak skumle muffins - grønn konditorfarge gjør de litt ekle å se på, men gode å spise. Legg en gummigodis-mark nederst i saftglasset.

HANSKEGODIS Server slikkeriet i en engangshanske. Det er litt ekkelt å plukke opp godteriet, men også veldig morsomt!

HENGENDE MARSMALLOWS Bruk nål og trå, og tre marsmallows på trådene og lag øyne med rosiner eller tilsvarende. Heng tråden i taket og la marsmellowsene henge ned i rommet. Kul aktivitet er å la barna prøve å spise marsmallowsene uten å bruke hender.

SPINDELNETT ELLER LABYRINT Heng garnremser ned fra taket eller knyt de sammen som et spindelnett og fest i tak og vegger slik at det former en liten labyrint barna skal komme seg gjennom uten å røre. Det samme kan du gjøre med for eksempel toalettpapir.

LYKT Surr litt gassbind rundt syltetøyglass eller telysholdere, la det være litt glass synlig, her setter du to øyne og vips har du en mummie-lykt.

PAPPTALLERNER PÅ VEGGEN gir billig og skummel kunst.

MALTE STEINER ELLER DORULLER Mal steiner eller tomme doruller sorte, oransje eller grønne og tegn på skjelettansikt, Batman, hekseansikt eller gresskaransikt.

SMÅSPØKELSER Du trenger to hvite servietter og litt sort tråd/garn per spøkelse. Krøll sammen en serviett til en ball, brett den andre servietten ut og legg ballen inni, knyt tråden rundt ballen og servietten slik at det blir som et hode. Tegn på øyne. Psst: du kan også bruke kjærlighet på pinne, brett servietten rundt selve kjærligheten og knyt tråden der pinnen begynner.

bird

Hos oss finner du et håndplukket utvalg av leker, interiør og utstyr til barn. Vi er kjent for våre kvalitetsleker som varer lenge, har høy lekeverdi og godt pedagogisk innhold. Sortimentet består av de beste merkene med trygge, gode materialer.