Sprell logoSprell logo

Interiør

Interiør

- møbler, oppbevaring & dekorasjon

Å innrede et barnerom

Tenk smart! Tenk at du skal lage et soverom som barnet kan ha glede av i mange år. Velg kvalitetsmøbler som kan være med i mange generasjoner, som vokser med den lille og som kan endres ved behov. Velg fine farger, enten sterke eller duse, som skaper en god atmosfære. Et godt leselys og en stemningsfull nattlampe og god lekeplass på gulvet. Det er hyggelig å innrede et barnerom! Her får du en oversikt over ting som er praktisk å ha.

Oliver Furniture - Stilfull og praktisk innredning

Oliver Furniture er et dansk firma som lager fantastiske møbler med inspirasjon fra klassisk, skandinavisk stil. Senger til liten og stor, barneromsinnredning, oppbevaring og pynt med praktiske løsninger. Med sitt nydelige design og solide materialer er dette møbler som kan leve gjennom mange generasjoner. Spesielt for sengene i de ulike seriene er at de kan bygges om og tilpasses barnet ettersom det vokser. En køyeseng kan bli to enkeltsenger, en enkeltseng kan bli sofaseng og en sprinkelseng kan passe til en junior. Mulighetene er uendelige!

Oppbevaringsposer & leketepper

Velg oppbevaring som gjør det enkelt for barna å rydde selv, Play&Go - leketeppe og oppbevaringspose i ett!

Oppbevaringskurver & knagger

Kreative, fargerike og dekorative oppbevaringskasser, hus, kurver og knagger som gjør seg like fint i stuen og gangen som på barnerommet.

Aykasa foldekasser

Foldbare oppbevaringskasser i mange herlige farger- og 100% resirkulerbare! Kurvene fra Aykasa er supre til oppbevaring av leker, bøker og andre småting til barnerommet - til og med på kjøkkenet og baderommet. Kurvene kan stables oppå hverandre, og enkelt foldes sammen så de tar minimalt med plass når de ikke er i bruk. Laget i PP-plast. Vedlikeholdsfrie, resirkulerbare og med et miljøvennlig avtrykk.

Dekorasjon

Tak- og veggdekorasjoner, plakater og bilder, dyrehoder og andre morsomme elementer setter prikker over I'en!

bird

Hos oss finner du et håndplukket utvalg av leker, interiør og utstyr til barn. Vi er kjent for våre kvalitetsleker som varer lenge, har høy lekeverdi og godt pedagogisk innhold. Sortimentet består av de beste merkene med trygge, gode materialer.