Sprell logoSprell logo

Kampanje

Vårkampanje på utvalgte favoritter!

Hageboka

I denne boken finner du morsomme, inspirerende aktiviteter for alle små gartnerspirer. Du lærer om naturens kretsløp, du kan lage den en naturdagbok og får tips til hvordan du kan hjelpe insekter og fugler. Masse morsomt for både liten og stor!

Ringspill fra Buitenspeel

Ringspill i tre, en klassiker for hele familien! Det følger med fem ringer i tauverk som du kaster mot spillet. Hver pinne har ulik poengsum, treffer du med ringen rundt en av pinnene får du poeng. Spillet er lett å pakke sammen etter bruk i den praktiske esken det ligger i.

Doktorkoffert fra Djeco

En morsom veterinærkoffert/doktorkoffert som inneholdeer blant annet plaster, sprøyte og termometer i tre. Kofferten er laget i solid papp med plasthåndtak. Her kan du gjøre kosedyrene dine friske på 1-2-3!

Alle produkter fra Play & Go

Disse robuste oppbevaringsposene med nydelige print fra Play & Go, kan strekkes ut til et leketeppe! Fyll opp med leker og andre småsaker, lek i vei og snurp sammen til en praktisk bag når leken er over. Slik holder du lekene samlet og klare for neste lekestund.

bird

Hos oss finner du et håndplukket utvalg av leker, interiør og utstyr til barn. Vi er kjent for våre kvalitetsleker som varer lenge, har høy lekeverdi og godt pedagogisk innhold. Sortimentet består av de beste merkene med trygge, gode materialer.