Sprell logoSprell logo

Kampanje

Tilbud på utvalgte favoritter!

Få et sprellnett ved kjøp over 349,-

Gjenbruksnettet er perfekt til blant annet som skiftepose i barnehagen, handling av matvarer, pakking til helgeturer, strandbag og til svømmehallen.

Laget av resirkulerbar plast og kan brukes inntil 120 ganger.

Tilbudet gjelder tom 15. august eller så langt lageret rekker

Bok: 6 små bøker om følelser

Bli kjent med Selma! Hun er en ganske vanlig jente, med ganske vanlige følelser... Selma er glad, sint, flau, trist, stolt og redd - og når en splitter ny lillebror kommer hjem fra sykehuset, blir hun litt sjalu... 6 herlige historier som lærer barn å gjenkjenne følelsene sine. Fine bøker å lese og snakke om sammen!

Tilbudet gjelder tom 31. juli

Bok: Bukkene Bruse begynner på skolen

Det var en gang tre bukker som het Bukkene Bruse. En dag fikk de et brev om at de måtte begynne på skolen. "Hvorfor det?" spurte den minste. "Alle må gå på skolen nå for tida", forklarte den største bukken. Så ble de enige om at de kunne prøve for ei uke eller to.

Tilbudet gjelder tom 31. august

Bok: Hvordan begynner man på skolen?

Små og store spørsmål knyttet til skolestart. Boka er hjertevarm, inkluderende og tar barnas følelser på alvor, samtidig som den ufarliggjør den store overgangen det er fra å være førskolebarn til å begynne i 1. klasse.

Tilbudet gjelder tom 31. august

bird

Hos oss finner du et håndplukket utvalg av leker, interiør og utstyr til barn. Vi er kjent for våre kvalitetsleker som varer lenge, har høy lekeverdi og godt pedagogisk innhold. Sortimentet består av de beste merkene med trygge, gode materialer.