Sprell logoSprell logo

Kampanje

Junitilbud på utvalgte favoritter!

Pottekalender - bli bleiefri!

En morsom kalender som støtter og oppmuntrer barnet til å tisse og bæsje på potten/doen istedenfor i bleien. Med «Min Pottekalender» belønnes barnet med morsomme tisse- og bæsjeklistremerker hver gang potten brukes. En tydelig og morsom måte å hjelpe barnet med pottetreningen, og et diplom venter selvfølgelig når barnet er ferdig og bleiefri!

Magnetiske bøker - perfekt på reise!

Dette er nostalgi og dette er gøy! Brett ut kofferten og en by med bilvei, bondegård, jungel, dinosaurer eller prinsesser åpner seg. Inni finner du 3 brett med magneter som kan plasseres og flyttes rundt, og vipps så er leken i gang!

Spise- og drikkeservise fra Rice

Passer perfekt til både inne- og utebruk, og til både varm og kald drikke. Nydelig print, miks & match dine favorittdesign! Inneholder ikke BPA, godkjent for mat og kan vaskes i oppvaskmaskin.
Laget i Melamin. Tåler ikke mikrobølgeovn.

bird

Hos oss finner du et håndplukket utvalg av leker, interiør og utstyr til barn. Vi er kjent for våre kvalitetsleker som varer lenge, har høy lekeverdi og godt pedagogisk innhold. Sortimentet består av de beste merkene med trygge, gode materialer.