Sprell logoSprell logo

Påske

Påske 2024

Den deilige påsken, med familiehygge, påskeeggjakt og moro er på vei! Her finner du nydelige, nostalgiske påskeegg, herlig påskepynt som både er klar til å henges opp eller som barna kan dekorere eller lage selv, spill, hobby og andre påskeaktiviteter for hele familien - god påske!

Akkurat nå får du 30% rabatt på alle påskevarer*!

*Gjelder ikke påseegg.

Hobbytid og hjemmelaget påskepynt

Det er hyggelig for både barn og voksne å kunne sette sitt eget preg på pynten. Å kunne lage det akkurat slik som de synes er finest! Blås ut et egg og mal påskeeggene, dekorer fine eggeglass og figurer i tre, bak påskekaker og pynt med melis eller gå sammen om å sette frem all pynten fra tidligere år og gjør det ekstra koselig hjemme med herlig påskekos!

Påskepynt - ferdiglaget!

Stua og resten av huset kan også fylles opp med klassisk påskepynt til å komplettere den koselige, hjemmelagde påskepynten.

Tipp, topp hjemmepåske!

Hjemmepåske kan være like bra som bortepåske! Samle familien for å lage hyggelig påskepynt, spille spill og bruke kreativiteten med hobbysett og skap en herlig påske for barna. Vi har samlet masse herlig påskelek dere kan finne på i påskedagene.

Årets påskeeggjakt

Sett av litt tid til å planlegge en skikkelig kul eggjakt! Sett opp skilt som peker barna i riktig retning, lag et kart eller kanskje en rebus med påskegåter? Mulighetene er mange og det er en super måte å holde barna opptatt en liten stund!

Dekorer påskeegg med tatoveringer

Å dekorere påskeegg er en super aktivitet som passer for både små og store barn. Det er enkelt og gir mestringsfølelse fordi resultatet blir så fint! Dessuten trener barna både konsentrasjon, presisjon og finmotorikk, og det er jo noe vi liker godt!

Slik gjør du det:

1. Lag hull og blås ut eggene

2. Klipp ut tatoveringen du ønsker, og ta av sikkerhetsplasten

3. Fukt tatoveringen godt og brett rundt egget, fukt når det er gjort

4. Vent litt og ta papiret forsiktig av

bird

Hos oss finner du et håndplukket utvalg av leker, interiør og utstyr til barn. Vi er kjent for våre kvalitetsleker som varer lenge, har høy lekeverdi og godt pedagogisk innhold. Sortimentet består av de beste merkene med trygge, gode materialer.