Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Vilkår, betingelser og personvernerklæring for Sprells kundeklubb Sprellvenn


Før du blir Sprellvenn anbefaler vi at du leser disse vilkårene og betingelsene slik at du vet hva det innebærer å være medlem og vet hvordan vi oppbevarer og behandler dine personopplysninger. Det er Sprell Butikk AS som står bak Sprellvenn kundeklubben.


Medlemskap og Min Side

Du kan melde deg inn og bli Sprellvenn på sprell.no og i alle Sprellbutikkene. Det er uforpliktende og kostnadsfritt. Medlemskap gir deg fordeler og tilbud.

Når du blir Sprellvenn får du tilgang til Min Side på sprell.no/minside. En engangs-pinkode blir sendt til deg når du skal logge deg på. Du velger selv om du vil logge ut eller forbli pålogget. På Min Side ser du og kan endre personopplysningene dine og preferansene dine og avslutte medlemskapet. Du vil få oversikt over hva du har handlet på sprell.no og i sprellbutikkene og tilhørende kvitteringer. Skal du reklamere eller bytte varer kan du henvise til elektronisk kvittering som ligger på min side. Du får da også åpent kjøp i 14 dager. Du må være 18 år for å bli Sprellvenn og ha et mobilnummer og en e-postadresse.
På Min side finner du også tilbud, konkurranser, aktiviteter, med mer.
Dersom medlemskapet avsluttes vil opplysningene slettes. Opplysninger blir kun holdt hos oss dersom det er lovpålagt i forbindelse med regnskap


E-post og markedsføring

Når du blir Sprellvenn gir du tillatelse til at vi kan sende deg e-post med tilbud, tips og konkurranser, samt invitasjoner til arrangementer og butikkaktiviteter. Særskilt e-post for deg som Sprellvenn vil ikke bli sendt oftere enn hver 14 dag. Min side på sprell.no blir jevnlig oppdatert med tilbud, nyheter, fordeler, konkurranser og arrangementer. Medlemstilbud og medlemskampanjer vil du finne på sprell.no, sosiale medier og i Sprellbutikkene.


Generelt

Sprell forbeholder seg retten, med en måneds varsel, til å endre Sprellvenn-vilkårene samt å kunne avslutte eller avvikle Sprellvenn. Hvis du ikke lenger ønsker å være medlem kan du melde deg ut under menypunktet "Min profil" på sprell.no/minside. Dersom du melder deg ut mister du medlemsfordelene, retten til åpent kjøp og elektroniske kvitteringer på kjøp du har gjort. Misbruk av medlemskapet og uakseptabel adferd på nett eller i våre butikker (f.eks. tyveri/svindel) kan føre til at du meldes ut av Sprellvenn-klubben og enkelte forhold kan bli politianmeldt.


Håndtering av personopplysninger - personvernerklæring

Hos Sprell ønsker i størst mulig grad å ivareta personvernet til deg som kunde og Sprellvenn, samt de personer som besøker våre nettsider og for øvrig benytter våre tjenester. Vår generelle personvernerklæring gjelder også for Sprellvenner. Formålet med personvernerklæringen er å informere deg som kunde og Sprellvenn hvilke personopplysninger som kan bli samlet inn i forbindelse med innmelding og ved besøk på nettsiden, hvordan denne informasjonen benyttes av oss og/eller tredjepart, dine valg vedrørende innhenting av informasjonen, samt dine muligheter for å endre informasjonen. Vi ønsker å gi deg relevant og interessant informasjon og en god opplevelse når du benytter deg av klubbfordelene og handler på nett og i butikk. Vi lagrer derfor informasjonen du oppgir når du melder deg inn som Sprellvenn, og når du oppdaterer profilen din. Samtidig registrerer vi informasjon om kjøpene du gjør hos Sprell, samt din aktivitet via nyhetsbrev, sprell.no og i kampanjer og sosiale medier. Vi bruker denne informasjonen til å rette vår kommunikasjon mot deg slik at du kun får relevante tilbud som passer deg og dine interesser. Informasjonen vil kun bli brukt til markedsføringsformål.

Les Sprells personvernerklæring her

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås