Til Toppen
 • 0
  Favoritt
 • Klikk & hent
 • 0
  Handlekurv

Populære, smidige og praktiske barnevogner


 Bugaboo tilbyr barnevogner for alle behov. Enten du har et eller flere barn, om du bor i byen eller på landet, om du reiser mye eller trives best hjemme. Med en utforming som passer utmerket til norske forhold, har det nederlandske merket vokst frem til å bli en storfavoritt blant norske foreldre. Vognene er høyt verdsatt for sin kombinasjon av funksjon og sikkerhet med et stilrent og moderne design. Barnevognene har blitt kåret til og vunnet priser for akkurat dette, les mer her.

     
    Vi har Norges største utvalg av Bugaboo.

Vi hjelper deg med alt du trenger før, under og etter kjøpet.

 100% trygg handel hos Sprell.


・Vår bestselger
・Kjørbar i all terreng
・For deg med ett barn


・Stor lagringsplass
・Smidig og enkel å manøvrere
・For deg med ett til to barn


・Lett reisevogn
・Slås opp på 1 sekund
・Går som håndbagasje


Nyheter fra Bugaboo

Tilbehør som passer til alle Bugaboo-vogner

Under hver kategori ovenfor kan du se alt av individuelt tilbehør til de ulike vognseriene. Alt du ser under her er universelt tilbehør som passer til alle vogner. Her finner du favoritter som Bugaboo koppholder, Bugaboo stelleveske og Bugaboo myggnett.

Bugaboo reklamasjon og garanti


Når du kjøper en Bugaboo barnevogn får du automatisk to års garanti på vognen. Dersom du registrerer den hos Bugaboo via denne linken, får du ytterligere to år lagt til - og får dermed hele 4 års garant på din barnevogn. Dette må gjøres i løpet av de første 3 månedene fra vognen er kjøpt.


Ved reklamasjoner av Bugaboo vogner sendes en mail til kundeservice@sprell.no. Her finner du mer informasjon om hvordan du utfører reklamasjonen. 


Bestilling av Bugaboo tilleggsdeler


Er det Bugaboo produkter du savner fra nettsiden vår? Fortvil ikke, vi kan bestille de fleste varer Bugaboo tilbyr! Ta kontakt med kundeservice@sprell.no, og fortell oss hvilken vogn du har og hvilke tilleggsdeler du ønsker å kjøpe.


Leveringstid på bestillingsvarer er ca. 21 dager, men vi gjør oppmerksom på at det her kan forekomme forsinkelser.

Bugaboo barnestol


Bugaboo Giraffe er en stilren barnestol som er utviklet for å tilpasses etter barnas vekst. Sitteposisjonen kan enkelt justeres på 1 sekund, helt uten verktøy. Ved hjelp av ekstrautstyr kan den tas i bruk fra nyfødt - og den tåler opp til 100kg, så voksne kan også bruke den!

Bugaboo bilsete


Stilrent og praktisk bilsete med et innovativt design som tilbyr fem forskjellige liggestillinger og seks ulike nakkestøtte posisjoner - med avtagbar støttekile og spedbarnspute! Barnesetet vokser derfor med barnet, og gir full sikkerhet og komfort hele veien fra nyfødt til barnet er ca 4 år.

Bugaboo reiseseng


Stardust reiseseng fra Bugaboo er solid, praktisk og enkel å montere. Reisesengen har innebygd madrass som kan justeres i to høyder, slik at sengen vokser med barnet. For optimal pusteevne har sengen vegger med rutenett. Passer til barn opp til 2 år.

 • ALDER
  Alle valgt
 • PRIS
  Alle valgt
 • VURDERING
  Alle valgt
 • MERKER
  (1 stk valgt)
1 2
meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås