Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • 0
    Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Skandinavisk design til liten og stor fra Oliver Furniture


Danske Oliver Furniture lager fantastiske møbler med inspirasjon fra klassisk skandinavisk stil. Senger til liten og stor, barneromsinnredning, oppbevaring og tilbehør med praktiske løsninger for den moderne familien. Med sitt minimalistiske design og solide materialer er dette møbler som er laget for å vare i generasjoner. Designet av Søren Rørbæk og med grunnlag fra gamle skandinaviske møbeltradisjoner. 

Basert på enkel estetikk, håndverk av høy kvalitet og funksjonsspesifikk design lager Oliver Furniture senger, bord, stoler og oppbevaringsmøbler til barnerommet. Møblene er designet med tanke på holdbarhet, lang levetid og bærekraft, og laget for å følge barna fra de er nyfødt - fra spebarn i vuggen til den selvstendige syvåringen. Oliver Furniture er laget for å vokse med og omfavne familiens behov! 

Spesielt for sengene i de ulike seriene er at de kan bygges om og tilpasses barnet ettersom det vokser. En køyeseng kan bli to enkeltsenger, en enkeltseng kan bli sofaseng og en sprinkelseng kan passe til en junior. Mulighetene er uendelige med produsentens mange ombyggingssett.

Herlige nyheter til barnerommet:

SE DE ULIKE MØBELSERIENE OG TILBEHØR HER:

Kjøp Oliver Furniture hos Sprell

Sprell har Norges største utvalg fra Oliver Furniture, som inkluderer barnesenger, køyesenger, juniorseng og gjestesenger, kommoder og garderobeskap, bord og stoler, samt tilbehør som forheng til sengene og stellekommoder. Du finner mange løsninger for senger og smart lagring, både til barn og voksne. Velg mellom mange klassiske og flotte senger fra seriene Seaside, Seaside Lille, Wood og Wood Mini. 

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås