Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Juleverksted med barna

Lag julepynt og julegaver sammen med barna, og skap en hyggelig adventsstund! 

Å lage juledekorasjoner sammen er ikke bare veldig morsomt og koselig, det er også med på å styrke barnas finmotorikk og læringsevne. De lærer å uttrykke seg, sette sammen ting og konsentrere seg. Sluttresultatet blir originale gaver og dekorasjoner som barna synes det er ekstra stas å pynte til jul med.

Hjemmelagd julepynt

Juleverksted for barn er en kjær tradisjon mange har. Få ting er så koselig som å samles rundt bordet for å lage hjemmelaget julepynt og dekorative gaver til venner og familie.


Samlingen med dorullnisser blir større og større hvert år i mange familier - hva med å finne på noe annet gøyalt å lage i år? Vi har flere morsomme hobbysett som barna kan bruke til å lage fin og nostalgisk julepynt.


Forslag til juleverkstedet:

Sy eller brodere – Brodere «god jul» eller kanskje til og med en julenisse på et putetrekk eller annet stoff.

Dorullnissene slår aldri feil – Her kan selv de minste barna være med. Sørg for å ha nok farget papir, piperensere og knapper!

Lag snømenn av gamle sokker – fyll sokkene med vatt og sett en strikk på midten. Dekorer med passende øyne og gulrotnese.

Perle nisser og julemotiver – bruk de klassiske Hama-perlene! Dette kan bli både julepynt til å henge på treet eller kule og annerledes gavelapper til pakkene.

Lag julehus av melkekartonger – Mal kartongene hvite eller i julefarger og klipp ut vinduer. Har du en lyslenke eller et elektrisk telys blir det ekstra koselig stemning!

Hjemmelagde julekort

Hva med å la barna tegne og lage årets julekort? Med litt klipp og lim, fargerike tusjer og glitter kan de lage sine helt egne, unike julekort til venner, familie og barnehage.

Tegn julevinduer

Hva med å tegne nisser, stjerner og snø på vinduene til jul? Eller din helt egen juleby, slik vår ambassadør Hagebyen har gjort? 


Lag smykker i julegave

Å lage egne smykker er ikke spesielt vanskelig, men krever bare litt tålmodighet og trening. En perfekt julegave til tante eller bestemor og bestefar, kanskje? Vi har flere hobbysett med perler i flere farger og former, som de små kan bruke til å lage ringer, halsbånd, armbånd og ørepynt. Eller kanskje til og med en nøkkelring?

Hele utvalget:

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås