Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

20% på Aykasa og Play&Go

Få orden på barnas leker med vårt store oppbevaringstilbud! Når lekene har en egen plass i fin oppbevaring er det lettere og mer gøy for barna å rydde. Velg mellom de populære oppbevaringskassene fra Aykasa som enkelt kan stables oppå hverandre, eller leketeppene fra Play&Go man både kan bruke som et behagelig leketeppe og som deretter snurpes sammen med lekene og legges til side eller fraktes andre steder.

20% på Aykasa

Som vi elsker Aykasa! Disse geniale oppbevaringsboksene kommer i tre størrelser, i masse fine farger og de er helt geniale til både lekeoppbevaring og til verktøy. De er laget i 100% PP-plast som er trygt i kontakt med mat, og som er enkel å resirkulere og gir et miljøvennlig fottrykk. Smart oppbevaringen kan stables oppå hverandre, du kan slå inn èn side og de blir helt flate når du slår dem sammen. Og du, de passer inn i alle husets rom, ikke bare på barneværelset!


3 ting du kan bruke Aykasa-kassene til:


- Lag fargerike skohyller av kassene fra Aykasa. Plasten tåler vann og kan derfor enkelt vaskes hvis de blir møkkete.

- Sett sammen en hylle til bøker eller leker! Du kan enkel skru en skrue gjennom bunnen og rett på veggen, eller du kan stable dem opp fra gulvet.

- Ha det som en fast plass til badelekene! Du skal ikke se bort ifra at hele kassen blir med oppi badekaret, og det går jo bra.


Sånn ellers kan de også oppbevare uteleker, yttertøy, hobbysaker, LEGO-klosser, bleier, bestikk, tegninger, elektronikk og telys. Og alt annet man trenger å ha en plass til!

Populært fra Aykasa akkurat nå

20% på Play&Go


Play & Go - oppbevaring har aldri vært enklere!

Det å rydde i leker blir ekstra simpelt og hakket morsommere for barna å gjøre selv med en oppbevaringspose fra Play & Go! Oppbevarings leketeppet kan brukes som lekematte, og blir et herlig og litt mykere underlag under leken. Barna liker ofte å holde lekene samlet mens man holder på, og når de er ferdig, kan de enkelt snurpe sammen posen og legge den vekk, uten noe mer pes. Play & Go finnes i 4 varianter:

- En miniutgave, perfekt til LEGO, tegnesaker og andre småting.

- En stor utgave, til alle typer leker som har plass. Togbaner, biler, dukker og utstyr osv.

- En ekstra myk utgave, polstret og god til de aller minste.

- En vannresistent utgave, som du enkelt pakker alt du trenger til strandturen i.

Populært fra Play&Go akkurat nå

Alle oppbevaringsprodukter

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås