Sprell logoSprell logo

Dåpsgaver

Dåpsgaver

Her finner du inspirasjon til vakre og unike dåpsgaver som varer lenge - både til dåp og navnefest. Vi har håndplukket de mest populære og minnerike dåpsgavene til den store dagen, som klassiske barnebøker, kosedyr, sittebilder, barneservise og interiør.

Populære dåpsgaver

Uansett om man skal gi en dåpsgave fra besteforeldre, dåpsgave fra fadder, en familievenn eller annen relasjon, kan det være vanskelig å plukke ut en dåpspresang til det nye tilskuddet i familien. Her har vi derfor enkelt samlet en liten anbefaling basert på våre kunders favoritter! Barneservise, smykkeskrin, bamser og eventyrbøker er dåpsgaver som aldri slår feil.

Nyttige dåpsgaver

For foreldrene av dåpsbarnet kan det være fint å få dåpsgaver som varer, og som har en nytteverdi både for seg selv og den nye babyen i hus. Det er også supert med gaver som kan tas i bruk når barnet blir større, slik som en sparkesykkel eller en barnehagesekk.

bird

Hos oss finner du et håndplukket utvalg av leker, interiør og utstyr til barn. Vi er kjent for våre kvalitetsleker som varer lenge, har høy lekeverdi og godt pedagogisk innhold. Sortimentet består av de beste merkene med trygge, gode materialer.