Sprell logoSprell logo

Oppbevaring

20%

på Aykasa og kurvhus fra Rice

20% på kurvhus fra Rice og alt fra Aykasa

Få orden på barnas leker med vår store oppbevaringskampanje! Når lekene har en egen plass i fin oppbevaring er det lettere og mer gøy for barna å rydde. Velg mellom de populære oppbevaringskassene fra Aykasa som enkelt kan stables oppå hverandre, eller de flotte kurvhusene fra Rice med herlige motiver som gjør barneromsinteriøret litt ekstra koselig.

20%

på Aykasa

Aykasa oppbevaringskasser

Som vi elsker Aykasa! Disse geniale oppbevaringsboksene kommer i tre størrelser, i masse fine farger og de er helt geniale til både lekeoppbevaring og til verktøy. De er laget i 100% PP-plast som er trygt i kontakt med mat, og som er enkel å resirkulere og gir et miljøvennlig fottrykk. Smart oppbevaringen kan stables oppå hverandre, du kan slå inn èn side og de blir helt flate når du slår dem sammen. Og du, de passer inn i alle husets rom, ikke bare på barneværelset!

3 ting du kan bruke Aykasa-kassene til:

- Lag fargerike skohyller av kassene fra Aykasa. Plasten tåler vann og kan derfor enkelt vaskes hvis de blir møkkete.

- Sett sammen en hylle til bøker eller leker! Du kan enkel skru en skrue gjennom bunnen og rett på veggen, eller du kan stable dem opp fra gulvet.

- Ha det som en fast plass til badelekene! Du skal ikke se bort ifra at hele kassen blir med oppi badekaret, og det går jo bra.Sånn ellers kan de også oppbevare uteleker, yttertøy, hobbysaker, LEGO-klosser, bleier, bestikk, tegninger, elektronikk og telys. Og alt annet man trenger å ha en plass til!

bird

Hos oss finner du et håndplukket utvalg av leker, interiør og utstyr til barn. Vi er kjent for våre kvalitetsleker som varer lenge, har høy lekeverdi og godt pedagogisk innhold. Sortimentet består av de beste merkene med trygge, gode materialer.