Sprell logoSprell logo

Sesongens uteleker

Sesongens aller beste uteleker

Fyll de deilige vårdagene med morsomme uteleker og våraktiviteter for hele familien. Se det store utvalget av sparkesykler og løpesykler, gatekritt, hoppetau og favorittene til sandkassa - og flere andre morsomme leker som passer perfekt til våren!

Full fart på asfalten med løpesykler og sittebiler

Sittebilene fra Baghera er like morsomme inne som ute, og gir skikkelig god fart i bakkene! Med dreibare ratt og gummihjul er de både gøyale og lette å styre for små sjåfører. Highwaykick fra Scoot and Ride er også en storfavoritt for gøy gatelek. Den geniale løpesykkelen kan enkelt forvandles til en sparkesykkel på farten - superpraktisk!

Hva er en løpesykkel?

En løpesykkel, også kalt balansesykkel, kan være en god investering i barnets utvikling. Dette er en sykkel med lavt sete uten pedaler, og det er nettopp derfor ekspertene mener at den er genial! Barnet sparker eller løper nemlig i gang sykkelen med beina. Dette er jo supermoro, men løpesykkelen gir også mange andre fordeler. For eksempel så utfordrer den alle sansene!

Bruk hodet, bruk hjelm

Barn elsker fart og spenning, enten det er på sykkel, sparkesykkel eller skateboard. Uavhengig av hva man bruker for å kjøre fortest i gata eller rase nedover bakken, er beskyttelse av hodet viktig. Hodeskader er blant de mest alvorlige skadene ved sykkelulykker, og en sykkelhjelm kan redusere risikoen for hodeskader med 60 til 80 prosent. Det er 10 ganger så stor fare for å få en hodeskade i en sykkelulykke når man ikke bruker hjelm.

Klassiske favoritter til uteleken

Du trenger ikke å gå lengre ut enn i hagen, bakgården eller gata! Ta frem vårens og sommerens leker allerede nå. Og du, hva med å introdusere gamle klassikere som paradis, hoppestrikk og slengtau for minsten?

Utforske, snekre og bygge sammen med barna

Naturen byr på uendelige muligheter til å utforske, skape, bygge og snekre. Mange barn liker akkurat denne måte å leke på; de graver, plukker, samler på ting de finner, for så å lage herlige fantasikreasjoner. Dette gir timevis med konsentrert lek, og bidrar til utvikling på mange plan. Med hobbysett, litt verktøy og en spikkekniv er det bare å sette hele familien i gang med små, kule oppdrag.

Uteleker til sandkasse, strand og basseng

Endelig er det mulig å grave i sandkassen igjen! Ta frem bøtter, spader, sil og lekebiler og lag gøyale tunneler, veier og store sandslott. Og du, man kan bruke mye man finner inne på kjøkkenet i sandkassen. Isbokser, dørslag, kopper og skåler kan være morsomme tilskudd til sandslottet.

Moro med drageflyvning

Å fly drage er både fascinerende, morsomt og utrolig lærerikt! Hva skjer når det er vindstille, hva skjer når det blåser mye eller hva skjer når det er kastevind? Og hvilken retning må man stå for å få oppdrift i dragen? Med en drage lærer barna garantert mye nytt, både til glede og kanskje litt frustrasjon innimellom. Å se en dragen fly opp i lufta mens du holder i snora og styrer den selv er magisk, og gir nesten en følelse av å fly selv!

Fjernstyrt moro med droner og biler

Fartsfylt lek og moro for både barn og voksne! Radiostyrte droner, biler, kjøretøy og fly er morsomme å leke med alene, men ekstra stas sammen med venner og familie. Inviter til konkurranse ute i hagen eller skogen – hvem kommer først i mål? Radiostyrte biler, fly og droner gir timevis med gøyal lek!

bird

Hos oss finner du et håndplukket utvalg av leker, interiør og utstyr til barn. Vi er kjent for våre kvalitetsleker som varer lenge, har høy lekeverdi og godt pedagogisk innhold. Sortimentet består av de beste merkene med trygge, gode materialer.