Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • 0
    Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv


La bursdagsbarnet tegne invitasjonen selv. Tegningen kan leveres som den er med info på baksiden eller klippes ut og limes på et kort med en kul farge.


Temafest er morsomt for barn i alle aldere! Man kan arrangere sjørøverbursdag, ha dyretema eller be alle om å kle seg i en bestemt farge.


Ballonger er alltid en klassiker, men det kan bli kult å bruke noen av barnets leker som pynt. Lag stilig jungeltema ved å pynte med miniatyrfigurer av elefanter, sjiraffer og sebraer. Legoklosser og menn er morsomt å pynte bordet med, eller sett frem kroner og tiaraer og lag en fest for små prinsesser!


Gjør noe ekstra morsomt ut av serveringen. Lag en pølsebod eller iskiosk, hvor barna selv bestiller og får servert over disk.


Arranger en skattejakt. Tegn opp kart og del barna inn i lag hvis det er mange festdeltagere. Premie kan være sjokoladegullmynter, godispose eller en liten leke.

Legg fargeblyanter og hvit papirduk på bordet. La barna lage hilsener og tegninger til bursdagsbarnet eller arranger tegnekonkurranse. For eksempel kan man sette stoppeklokka på 5 minutter og be barna tegne så mange dyr på bursdagsbarnets forbokstav som de kommer på.

Lag små prinsessekroner og trollmannhatter av doruller. Kan limes på en hårbøyle eller festes med strikk under haka. Man kan også fargelegge kule masker og lage et alternativ til partyhatt!

Klassisk fiskedam er alltid populært, men en godtepose trenger ikke inneholde godteri. En liten leke eller annen type oppmerksomhet kan være like morsomt!


meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås